Život i zdravlje

Horoskop

Muškarci rođeni u ovim znakovima najbolji su “materijal” za vezu

06/08/2019

Oni nikada nisu bili veliki ženskaroši kojima je cilj oboriti kvantitativne rekorde kada je broj partnerki u pitanju, već se žele skrasiti s nekim ko im odgovara te sa njima provesti ostatak života

I dok je od nekih muškaraca najbolje pobjeći glavom bez obzira, muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima pravi su dobitak na lutriji.

Oni nikada nisu bili veliki ženskaroši kojima je cilj oboriti kvantitativne rekorde kada je broj partnerki u pitanju, već se žele skrasiti s nekim ko im odgovara te sa njima provesti ostatak života.

Muškarci rođeni u sljedeća tri znaka najbolji su materijal za vezu.

Rak

Baš kao većina djevojaka, muškarci rođeni u znaku Raka od pubertetskih dana razmišljaju o svom vjenčanju i svojoj idealnoj partnerki. Njih najviše privlače brižne žene koje njeguju snažne porodične vrijednosti poput njih te su spremne provesti ostatak života s istom osobom.

Bik

Iako su vrlo temperamentni, Bikovi su izrazito nježni i skloni ugađanju svojoj partnerki. Čak i kada veza naiđe na prepreke, oni ne posustaju i bore se, posebno ako primijete da je i njihovoj partnerki stalo da spasi vezu. Najviše ih privlače snažne žene s izraženom ambicioznošću i optimističnim duhom.

Jarac

Jarčevi nisu ljubitelji promjena. Njima je izuzetno bitno pronaći partnerku koja će im odgovarati i s kojom će moći nastaviti napredovati i djelovati u životu. Jako ih privlače samostalne i ozbiljne žene koje znaju što žele i koje su odavno izašle iz svoje djetinje faze.

Komentari

Autor: Index.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.