Život i zdravlje

ne zbog nevjere

Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku najčešće se razvode

09/05/2021

Razlog tome ne leži u nevjeri, nego u njihovoj želji za slobodom i samostalnošću

Brak je jedna od najvećih avantura koje dvoje ljudi može doživjeti u životu. Svi brakovi započinju s najboljim namjerama, međutim, često se dogodi da bračni život ne pruži partneru ono što je očekivao i čemu se nadao.

Sudeći prema horoskopu, muškarci rođeni u znaku Vodenjaka najskloniji su rastavi braka.

Razlog tome ne leži u nevjeri, nego u njihovoj želji za slobodom i samostalnošću.

Naime, prijateljstvo i ljubav su Vodenjaku jednako važni. Ponekad znaju idealizirati partnera, ali uglavnom su racionalni. U vezu ulažu puno i stalno je obogaćuju novinama. Nisu sentimentalni ni lažljivi u odnosu. No oni više vole prijateljstvo od trajnih i obvezujućih zajednica.

Često se teško odlučuju na brak. Nisu suviše strastveni i ne vole se predati do kraja. Očekuju da im partner ugađa i da misli na njihov način. Ne očekujte mirnu i glatku vezu s Vodenjakom. U početku ćete biti obasipani pažnjom, ali čim ushit prođe, bit ćete otpušteni bez ceremonija, osim ako ste dovoljno pametni da ljubav pretvorite u prijateljstvo.

Iako im bračna veza ne odgovara, oni se ipak trajno vezuju, ali tada zahtijevaju punu slobodu. Vrlo su tolerantni prema bračnom partneru, ali ako im sputava ono najvažnije – slobodu, Vodenjaci će se odlučiti za razvod bez puno razmišljanja, piše Index.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.