Život i zdravlje

Muškarci žao nam je, žene ne vrište u krevetu zato što ste dobri

21/11/2015

Žao nam je što vam rušimo iluziju da njeno glasno dahtanje i seksi povici znače da ste pravi majstor u krevetu.

Vjerovatno to već znate, ali ono što vidite u seksi scenama u filmovima nije realnost. Holivud nas je (pogrešno) naučio da kada su žene glasne tokom seksa, to znači da zaista uživaju.

Ipak, istraživači sa Univerziteta Leeds su otkrili da žene prave svu tu buku tokom seksa ne zato što je orgazam fantastičan, već zato što žele da usreće svog partnera.

Vjerovatno su naučnici koji su došli do tog “otkrića” muškarci, jer žene to već znaju.

Sudeći prema ovoj studiji, 66 odsto ispitanih žena starosti između 18 i 48 godina kažu da glasno dahću tokom seksa, kako bi njihov partner prije doživeo orgazam. Takođe, 87 odsto dama reklo je da to rade jer smatraju da time poboljšavaju partnerovo samopouzdanje.

Neke od ispitanih žena rekle su da ponekad prave buku tokom seksa iz čiste dosade. Momci, žao nam je….

Ovi rezultati istraživanja ne bi trebalo da vas obeshrabre, već da “natjeraju” žene da bolje komuniciraju sa partnerima – dakle, da im kažu šta je to što ih uzbuđuje i što žele, pa da zaista vrište, ali ne iz dosade.

Komentari

1 Comment

  1. rajvoSa

    22/11/2015 at 11:15

    Vjerovatno je osoba koja je ovo pisala žensko!

    Tačno da se ja pitam ja bih žene sklonio sa mjesta urednika ili bilo koga bitnog ko odlučuje da li će se ili neće nešto objaviti. Mnogi članci su odron živi, prave one ženske priče koje muškarce uopšte ne interesuju. Trebaju imati svoje (ženske) portale pa tamo neka objavljuju.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.