Život i zdravlje

Na festivalu seksa pronađeni mrtav muškarac i žena u nesvijesti

22/08/2017

Jedan muškarac umro je, a žena je pronađena u nesvijesti na seks festivalu ‘Flamefest’ u šumi u blizini Tunbridge Wellsa u Engleskoj.

Na mjesto je nešto nakon 6 sati ujutro stigla policija gdje je našla nesretni par, a smrt muškarca još uvijek se vodi kao nerazjašnjena.

Na festivalu je bilo oko 200 ljudi, a karte za ulaz koštale su do 600 funti.

– Policija iz Kenta istražuje kako bi utvrdili okolnosti zasad neobjašnjive smrti. Dobili smo poziv od Hitne službe u 6.14 sati u utorak 22. avgusta iz kampa. Kad smo došli mogli smo samo konstatirati smrt muškarca. Žena koja je bila u nesvijesti primila je medicinski tretman i prevezena u bolnicu – kazao je glasnogovornik policije.

Festival nudi ‘zabavu za odrasle’ s animatoricama dominama i mnoštvom perverznih radionica te erotskom literaturom, kao i vruće vanjske jacuzzije, a među gostima su ljubitelji sado-maza i swinganja. Fotografiranje je zabranjeno, a gostima se preporuča da nose fetišističku odjeću.

Neki od gostiju, među kojima je bilo i Australaca i Rumunja, koji su preko vikenda posjetili festival izrazili su nezadovoljstvo organizacijom.

Event menadžerica Helen Smedly inzistirala je kako nikakav seks neće biti vidljiv javnosti te kako će sva buka biti kontrolirana zbog pritužbi lokalnih stanovnika.

– To je zaista mali i privatni događaj. Imamo stroga pravila i seks i golotinja izvan šatora su zabranjeni. Brinemo se zbog stanovnika i vodimo brigu da festival prođe sa što manje problema.

Iz hitne su kazali kako su oko 6 ujutro dobili poziv s festivala zbog dvoje ljudi koji su pronađeni u nesvijesti, no kako zasad ne mogu dati više informacija.

https://www.youtube.com/watch?v=Lct4GrYepzc

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.