Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Simbolične cijene

Na Ilidži otvorena Zimska čarolija: Klizalište i ledeni tobogan u Velikoj aleji

zimska carolija ilidza

Sat klizanja iznosi 2 KM za sve koji nemaju vlastite klizaljke, dok će sat klizanja za one koji dođu sa svojim klizaljkama koštati 1 KM, koliko košta i spust niz ledeni tobogan

Zimska čarolija u Velikoj aleji večeras je svečano otvorena. Ilidžanci, kao i svi posjetioci i turisti, sada će moći uživati u klizanju na ledenoj plohi.

Načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur je naglasio da će osim klizališta i ledenog tobogana najmlađi posjetioci moći uživati i u druženju s maskotama, koje su i večeras uveličale svečano otvorenje. Naravno, bit će tu još drugih programa i sadržaja koji su pripremljeni.

Baš kao i prošle zime, cijene na klizalištu bit će simbolične. Sat klizanja iznosi 2 KM za sve koji nemaju vlastite klizaljke, dok će sat klizanja za one koji dođu sa svojim klizaljkama koštati 1 KM, koliko košta i spust niz ledeni tobogan.

Na kraju svog kratkog obraćanja, načelnik Općine Ilidža kazao je kako već po završetku sezone na ledu u Velikom parku kreću radovi, a Ilidža će u narednom periodu dobiti jedan od najljepših parkova u Bosni i Hercegovini, saopćeno je iz Općine Ilidža.