Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

srbija

Na stablu osvanuo oglas putem kojeg djevojka traži muža, ovo su kriteriji

FJ3kYWNWQAguxFT (1)

Kako piše u oglasu, muškarac joj mora biti najbolji prijatelj i podrška u teškim životnim trenucima te je navela neke kriterije koje mora imati

Prolaznici u Srbiji na stablu su uočili neobičan oglas. Jedna korisnica Twittera fotografirala ga je i postavila na tu društvenu mrežu, a pažnju korisnika privukao je sadržaj oglasa. Na početku oglasa piše da poštena, skromna, zdrava, obrazovana 25-godišnja djevojka traži muškarca sličnih godina koji se želi ostvariti kao suprug i otac.

Kako piše u oglasu, muškarac joj mora biti najbolji prijatelj i podrška u teškim životnim trenucima te je navela neke kriterije koje mora imati.

“Kriteriji: fizički izgled nije bitan, imovinsko stanje nije bitno, bitno je da je muškarac vrijedan i pošten, da želi obitelj i da je zrela i stabilna ličnost. Posebno je bitno da je u kontaktu sa svojim osjećajima”, piše u oglasu.

Djevojka navodi da je život kratak i da muškarci ne bi trebali propustiti šansu upoznati djevojku o kojoj sanjaju, ako im je dosta “nepoštenih, nezrelih djevojaka, sponzoruša i onih koje ne znaju što žele”. Ostavila je i mail na koji se zainteresirani muškarci mogu javiti te kaže da nije potrebno slati osobne podatke ni fotografije.

“Bitno je samo jedno kratko motivacijsko pismo koje ste sami napisali o tome kakvu djevojku tražite, kakva ste osoba i zašto zaslužujete šansu za izlazak. Sretno”, zaključila je na kraju oglasa. Nije poznato traži li ova djevojka uistinu partnera putem oglasa ili je riječ o nekoj šali.

Mnogi korisnici Twittera oduševljeni su ovim oglasom, no ima i onih skeptičnih.

“Ovakva djevojka rijetka je kao dinosaur”, “Neka joj je sretno”, “Bravo”, “Sve je lijepo napisano”, “Fora kao i sve slične priče do sada. Ko će na ovaj način tražiti srodnu osobu. Za par dana saznat ćemo ishod ove priče”, “Garant istraživanje nevladinih organizacija, tipa usamljenost muškaraca u Srbiji”, “Prevara čista”, komentiraju tviteraši.