Ebanie Bridges

Na vaganje stigla u čipkastom donjem rublju, poslije meča je bila neprepoznatljiva

boksacica (1)

Ona voli pričati i voli se pokazivati, a ja se volim boriti. Sada je vrijeme za meč i tu ću ja zablistati”, rekla je Courtenay na vaganju

Australska boksačica Ebanie Bridges (35) pojavila se u čipkastom donjem rublju na vaganju uoči meča protiv Shannon Courtenay.

Mislim da sam srušila internet”, napisala je Ebanie nakon toga na Instagramu i postala hit u svijetu sporta.

Nažalost, za nju borba nije dobro prošla. U borbi za pojas u bantam kategoriji Shannon Courtenay (27) dala joj je prave batine.

Pobijedila je Courtenay jednoglasnom odlukom sudaca nakon što je dominirala cijeli meč.

Lice Bridges sada je neprepoznatljivo. Lijevo oko skroz joj je natečeno, nije mogla gledati na njega u posljednje tri runde.

“Ona voli pričati i voli se pokazivati, a ja se volim boriti. Sada je vrijeme za meč i tu ću ja zablistati”, rekla je Courtenay na vaganju.

Bridges je htjela Courtenay pokloniti donje rublje svoga oca uoči meča. Na kraju je morala čestitati jačoj.

“Nisam pobijedila, ali borila sam se svim srcem. Nisam mogla vidjeti u posljednje tri runde, ali sebi ne zamjeram baš ništa. Čestitam Shanny. Za tango je potrebno dvoje i zaista se nadam da smo učinili ono što sam rekla i pokazali da se i lijepe djevojke žestoko bore. Nadam se da je svima bilo zabavno. Veliko hvala svim mojim obožavateljima i svima koji su se uključili. Volim vas sve.”