novi proizvod

Nadoknadite izgubljene minerale uz Aquarius water+

AQUARIUS_Bottles_Range-new

Želite iskoristiti proljeće i izbjeći proljetni umor? Potražite Aquarius u dva osvježavajuća ukusa: Limun Cink i Crvena Narandža Magnezij

Intenzivan ritam života nam ponekad ne ostavlja dovoljno vremena da se kvalitetno pobrinemo za sebe. Nedovoljan unos vode ometa normalno funkcioniranje organizma. Uz pravilnu prehranu, fizičku aktivnost te kvalitetan san hidratacija je izuzetno važna, a funkcionalne vode, osim u hidrataciji, pomažu i kod unosa vrijednih hranjivih tvari.

Aquarius water+ je novi proizvod u kategoriji funkcionalne hidracije koji osvježava tijelo i um jer nadoknađuje minerale koje gubimo svakodnevno. Niske energetske vrijednosti sa osvježavajućim laganim okusom, dodanim mineralima i s malo kalorija, predstavlja idealno rješenje za ubrzani tempo života.

Aquarius water+ je odličan saveznik u reguliranju nivoa cinka i magnezija koji su nam izuzetno važni. Samo jedna flašica Aquarius water+ napitka zadovoljava čak 30 posto dnevnih potreba za unosom minerala cinka ili magnezija, sadrži prirodne arome i sa samo 14 kalorija na 100 mililitara predstavlja odličan izbor i za sve one koji vode računa o ishrani. Ne zaboravimo, cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema dok magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti organizma.

Želite iskoristiti proljeće i izbjeći proljetni umor? Potražite Aquarius u dva osvježavajuća ukusa: Limun Cink i Crvena Narandža Magnezij.