Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nagradni natječaj “Kuhaj. Voli. Zavoli.”

klas – kuhaj voli zavoli1

“Kuhaj. Voli. Zavoli.“ naziv je nagradnog natječaja u kojem zaljubljeni parovi, uz malo kreativnosti, mogu osvojiti romantično putovanje u Veneciju, ručak u ekskluzivnom restoranu ili višenamjensku deku/jastuk s motivima srca.

Potrebno je samo da, uz pomoć jednostavnih namirnica (tjestenina, brašno ili jufka Klas), pripreme što kreativniji obrok, a fotografije jela ili nekog detalja iz kuhinje pošalju putem facebook stranice @KLASddSARAJEVO ili objave na svom profilu uz obavezni hashtag #KuhajVoliZavoli.

“Cilj ovog nagradnog natječaja je motivirati parove da zajedno kuhaju i uživaju u hrani. Tu, prije svega, želimo potaknuti muškarce da skuhaju nešto dobro za svoju bolju polovicu te da zaigraju nagradnu igru. Inspiracija treba da bude ljubav“, objašnjavaju organizatori nagradnog natječaja “Kuhaj. Voli. Zavoli.”

Nagradni natječaj organiziraju kompanije Klas, Bingo i Dormeo povodom 14. februara – Dana zaljubljenih, a uslov za učešće je da jela budu pripremljena od Klas proizvoda: Jufka u novom pakovanju, Tjestenina mix (limitirano izdanje) i nezaobilazni Zlatni puder.
Natječaj traje od 1. februara do 3. marta 2017. godine.