Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Julia i Cassandra

Najbolje prijateljice nakon osam godina saznale da su sestre

Mnogi su komentirali da su doista jako slične i u jednom trenutku su se i same počele pitati jesu li doista

Julia Tinetti (31) i Cassandra Madison (32) upoznale su se 2013. godine kad su radile u baru Russian Lady u New Havenu u državi Connecticut.

Julia je primijetila dominikansku zastavu na mojoj ruci i komentirala kako je ona od tamo usvojena. Odmah sam joj rekla da sam i ja od tamo usvojena. Ubrzo smo postale prijateljice, počele nositi sličnu odjeću i čak smo svima govorile da smo sestre – ispričala je Cassandra, piše The Sun.

Na taj način su se zbližile i postale najbolje prijateljice, no godinama nisu shvaćale da su uistinu sestre. Mnogi su komentirali da su doista jako slične i u jednom trenutku su se i same počele pitati jesu li doista. No njihovi papiri za usvajenje se nisu nimalo podudarali. Mjesto rođenja, prezimena pa čak i ime majke je bilo drugačije.

No Cassandra je saznala da doista ima sestru kada je posjetila svoju biološku porodicu u Dominikanskoj republici. Tada su djevojke odlučile napraviti DNA test.


– U dokumentima imamo različita prezimena, čak i gradove gdje smo rođene, no roditelji su potvrdili da su neka od djece posvojena – ispričala je Julia.

Njihovi su roditelji imali zajedno devetero djece – tri dječaka i šest djevojčica, no bili su prisiljeni odreći se Cassandre i Julije jer si nisu mogli priuštiti uzdržavanje velike porodice.

Nakon testiranja njihove sumnje su potvrđene i djevojke su saznale da su doista sestre.

– Mi smo sestre! Ista mama, isti tata! Dvije djevojke koje rade zajedno su zapravo sestre! Volim te blizanko! – napisala je Cassandra.