Najčuvanije seks tajne svakog horoskopskog znaka

par-krevet

Kako zavesti koji znak, sigurno ste se mnogo puta pitali. Evo šta ih tačno dovodi do ludila u krevetu.

Ovan

Ovna može da uzbudi sama pomisao na seks. Jedan sugestivan dodir i pogled biće dovoljni da mu raspale maštu. Ali Ovan voli i osvajanje i zato u igricu obavezno ubacite i pretvaranje da ste ravnodušni prema njemu – to će ga dovesti do ludila.

Bik

Dok je Ovan više nego spreman na seks na javnom mjestu ukoliko ga ponese strast, Bik insistira na intimnosti i romantici. Dakle, Biku pripremite romantičnu i ukusnu večeru, prostor obasjajte svijećama i naprskajte na sebe neki dobar parfem i vaš je.

Blizanci

Blizanci najviše vole neizvjesnost. Šaljite mu umjereno seksi slike, ali ne otkrivajte previše. Pričajte mu preko žice šta biste voljeli da radite, ali prekinite razgovor na najvrelijem dijelu i garantovano će dojuriti do vas.

Rak

Raka nećete namamiti seksualnim obećanjima već romantikom i konkretnim dokazom ljubavi. Dokažite mu da vam zaista znači i biće vaš.

Lav

Lav želi da dominira i da se prema njemu ophodite kao prema centru univerzuma. Obasipajte ga komplimentima i divite mu se, pa će vam se odužiti u krevetu.

Djevica

Djevice su pravi čistunci i treba da budete pravi virtuoz da biste ga doveli u seksi raspoloženje, a to ćete najbolje uraditi ako mu priredite nešto što nikako ne očekuje, recimo, da vas po povratku kući zatekne u kuhinji kako spremate večeru – ali ispod kecelje nemate ništa drugo.

Vaga

Vaga voli erotične detalje, poput zavodljivog veša. Obratiće pažnju čak i na šminku ili parfem. Zato obratite pažnju na sve te detalje, a onda samo prođite kraj njega i malčice usporite korak – to će biti dovoljno.

Škorpija

Da se ne lažemo, njima ne treba nikakvo dodatno uzbuđenje, treba više da brinete kako da se odbranite od njegovih nasrtaja. Ne brinite ništa za Škorpiju, sam će se pobrinuti za sve.

Strijelac

Kod Strijelaca pale samo avanturističke stvari – seks na otvorenom, poze iz Kama Sutre o kojima drugi ne smiju ni da maštaju i takve stvari. Ako niste egzibicionista, teško da ćete se sa njim složiti.

Jarac

Jarac djeluje dosadno, sve dok mu ne pritisnete prave dugmiće. Obezbijedite mu miran i tih kutak u kući, ne preterujte ni sa čim već samo pustite da stvari idu svojim tokom, i polako će se opustiti i pokazati vam da nikako nije dosadan.

Vodolija

Vodolija u suštini najviše voli maštanje. Predlažite mu seks na najneobičnijim mjestima i u najčudnijim trenucima – teško da će to poželjeti da sprovede u djelo, ali će mu to dovoljno raspaliti maštu da vas odvede u spavaću sobu.

Ribe

Kod njih morate da preuzmete inicijativu i pokažete im koliko ih želite. Kao i kod Lavova, morate da im u potpunosti ukažete svu moguću pažnju da biste ih zainteresovali.