Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

milojko i miljana

Najkontroverzniji par regije otkrio pikanterije iz spavaće sobe

milijana i milojko

Ovaj neobičan par planira vjenčanje u septembru ove godine, a spremni su, kažu, i za djecu

Milojko Božić (74) iz Pilatovića i Milijana Bogdanović (21) iz Lučana u Srbiji uskoro će postati reality zvijezde – kako piše portal Kurir, ovaj kontroverzan par dobio je dvije ponude, a Milijana će u jedan od showova vjerovatno ući – sama.

Naime, Milojkova djeca iz prvog braka usprotivila su se očevom učestvovanju u realityju, ali on, čini se, nema problema s tim da mlađahnu djevojku pusti samu kako bi dobila svojih pet minuta slave.

https://www.instagram.com/p/Bu01h5AnXND/

A nakon što su se mediji u regiji raspisali o njihovoj ljubavnoj vezi, Milijana je otkrila kako u istoj strasti, usprkos razlici u godinama, nimalo ne nedostaje.

– Seksamo se svaki dan. Doduše, otkako je Milojko u decembru operisao srce, moram ga malo štedjeti… Ugrađen mu je bypass pa sad pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva viagra.

https://www.instagram.com/p/BsflpV6HMzf/

No istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u krevetu, uvijek sam bila samo sa starijim muškarcima. I kod Milojka mi se svidjelo to što je iskusan, iako mi je njegova ljepota na prvome mjestu – izjavila je Milijana.

https://www.instagram.com/p/Bt87wYcnk7O/

Ovaj neobičan par planira vjenčanje u septembru ove godine, a spremni su, kažu, i za djecu.