Najpopularnije seks aplikacije na svijetu

krevet-par

Danas postoje razne aplikacije, koje će zadovoljiti baš svačiji ukus. No, jeste li znali da postoje i seks aplikacije? Mi ti otkrivamo nekoliko najpopularnijih.

1. Pillow

Ova je aplikacija zamišljena poput audio knjige za parove, a od njih zahtjeva da slušaju te slijede njene upute, koje podrazumijevaju ljubljenje, dodirivanje i sve ostalo što parovi inače rade. Neka igre počnu.

2. UnderCovers

Ako si ikada osjećala neugodu tokom razgovara s partnerom o svojim najprljavijim željama i maštarijama, podigni ruku. UnderCovers aplikacija mogla bi ti pomoći, utoliko što ona otklanja anksioznost od takvih razgovora. Drugim riječima, pomoću nje možeš sve to isto otkriti partneru, samo na nešto drugačiji način. Naime, ona nudi razne fantazije, a ti ih možeš “odobriti”, “odbiti” ili “otvoriti diskusiju o tome”. Ako se tvoje i njegove fantazije podudaraju, aplikacija će vas obavijestiti o tome.

3. Kindu

Kindu aplikacija je zapravo kao Tinder, no za nešto veće avanturiste te je vrlo jednostavna: stvari koje želiš pomičeš prstom udesno, a koje ne želiš ulijevo. No, za razliku od prethodne aplikacije, ovdje sama upisuješ želje i fantazije, jer ti one nisu unaprijed predložene. Također, aplikacija ti omogućuje posložiti fantazije po prioritetima, ali i sakriti one koje ne želiš da ih neko drugi vidi. Ako se s nekim počneš podudarati u fantazijama, oboje dobivate obavijest. Sve što moraš prije toga učiniti jest pozvati nekoga na “razgovor”.

4. 3nder

Najkraće rečeno: ova aplikacija svim zainteresiranim parovima nudi mogućnost upoznavanja treće strane, koja će im se pridružiti u seksualnim avanturama. Aplikacija će se i potruditi spojiti te s istomišljenicima, kako ne bi gubila vrijeme.