Život i zdravlje

Najuzbudljivija godina očekuje ovaj znak

15/01/2016

Ovnovima će sljedeća godina lijepo započeti posebno kada je posao u pitanju. Oni koji se bave privatnim poslom donijet će važne odluke o načinu poslovanja. Vjerovatno će poslije detaljne analize doći do toga da im se neke stvari jednostavno ne isplate. Oni koji su zaposleni negdje, imaće prilike za napredovanje.

Početak aprila obećava sjajna dešavanja na emotivnom planu. Većina će upoznati osobu za koju će pomisliti da su “srodne duše”. Mnogo sličnosti, povezanosti, jaka hemija.. sve to će obilježiti ovaj susret. Ipak, već od sredine aprila kreću komplikacije i to na svim poljima, ne samo u ljubavi!
Mars će se kretati retrogradnim hodom što će Ovnovima užasno zakomplikovati život. Sve će kasniti, moraće da se vraćaju nekoliko puta na istu stvar.. sve se odvija onako kako ne treba. Ipak, morate imati strpljenja, kroz sve to morate proći htjeli ili ne.

Zato, sve što vam je važno obavite do tada ili odložite za početak jula od kada ponovo kreću povoljnosti za vas.

Polako ćete se vraćati u normalu ne brinite! U septembru bi trebalo da se pripazite jer možete da doživite neku povredu. Ako imate problema sa kostima ili mišićima, budite oprezni!

Decembar se izdvaja kao posebno sretan i uspješan mjesec. Sigurno zvuči daleko ali brzo će to proći, a vama je taj mjesec odličan. Imaćete ponude, nekiće dobiti priznanja, povišicu a veći novac je gotovo zagarantovan.

Sve u svemu, biće to uzbudljiva i zapravo povoljna godina za vas, dragi Ovnovi.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.