Najveće zdravstvene tegobe vašeg horoskopskog znaka i kako ih riješiti

pain site 2

Horoskopski znakovi vrlo detaljno mogu opisati fizičke osobine i karakter osobe. No oni se vežu i za određene dijelove tijela i tegobe koje su karakteristične za osobe rođene u određeno doba godine. Kako bi vam pomogli da izbalansirate duh i tijelo, doznajte koje su najčešće tegobe vašeg znaka i koje eterično ulje ih može ublažiti.

OVAN
Rođeni vođe i vrlo strastvene i ambiciozne osobe izraženog natjecateljskog duha. Oni su hrabri i realni, a njihovim tijelom vladaju glava, oči i mozak, zbog čega su skloni glavoboljama.

Eterično ulje: Metvica (smiruje i opušta te oslobađa tijelo od stresa)

BIK
Ovaj znak opisuje upornost, pouzdanost i odanost. Vrlo praktične i stabilne osobe koje cijene vjernost i prijateljstvo i uživaju u obiteljskom životu. Ovim znakom vlada grlo i vrat, zbog čega su skloni grloboljama i ukočenom vratu.

Eterično ulje: Eukaliptus (umiruje i opušta mišiće te djeluje pozitivno na dišne putove)

BLIZANCI
Svestrani , komunikativni i duhoviti i osjećajni. Pripadnici ovog znaka uvijek imaju rešenje za sve probleme i puni su života. Njihovim tijelom vladaju ramena, ruke i pluća, zbog čega su skloni respiratornim problemima te bolovima u leđima i mišićima vrata i ramena.

Eterično ulje: Bergamot (djeluje antibakterijski, opušta napete mišiće i smiruje)

RAK
Nepredvidivi,nježni, brižni i strpljivi. Pripadnici ovog znaka osobe su od povjerenja, a njima upravljaju osjećaji. Njihovim tijelom vlada trbuh i prsni koš, zbog čega su skloni probavnim smetnjama, žgaravicama i zadržavanjem vode.

Eterično ulje: Kamilica (uravnotežuje probavu i smiruje želudac, djeluje protiv upala)

LAV
Rođeni vođe, moćni i dominantni. Vrlo su kreativne i zabavne osobe koje vjeruju u sebe te uživaju u vjernosti i odanosti. Njihovim tijelom vladaju srce i leđa.

Eterično ulje: Ruža (pojačava cirkulaciju i prokrvljenost krvnih žila, opušta mišiće kralježnice)

DJEVICA
Vrlo inteligentne, odgovorne i praktične osobe. Organizirane su i urede, ali i skromne i radišne. Njihovim tijelom vladaju sinusi, crijeva i dišni kanali zbog čega su skloni nervozi, alergijama i prehladama i zatvoru.

Eterično ulje: Tamjan (olakšava disanje, djeluje umirujuće i pomaže kod probavnih tegoba)

VAGA
Suosjećajne, diplomatične i karizmatične. Vage su vrlo romantične, mirne i prijateljski raspoložene osobe. Njihovim tijelom vladaju bubrezi, lumbalni dio leđa i jajnici zbog čega su skloni bubrežnom kamencu i upalama te bolovima u leđima.

Eterično ulje: Geranij (balansira hormone, djeluje protuupalno, protiv stresa i napetosti)

[yuzo_related]

ŠKORPION
Vrlo moćni, intuitivni i odlučni. Ovaj znak opisuje odane, odlučne, senzualne i pomalo misteriozne osobe. Njihovim tijelom vladaju sluznica i reproduktivni organi zbog čega su skloni infekcijama i visokoj temperaturi i genitalnim problemima.

Eterično ulje: Jasmin (djeluje protuupalno i antibakterijski, pomaže kod PMS-a i menopauze)

STRIJELAC
Komunikativne i inteligentne osobe koje krasi optimizam, samostalnost i neovisnost . Zabavljači su i avanturisti. Njihovim tijelom vladaju jetra, bedra i bokovi, zbog čega su skloni išijasu i problemima s kukovima, ali i napetosti stresu.

Eterično ulje: Čajevac (protiv infekcija i virusa, imunodepresije, kožnih bolesti)

JARAC
Vrlo praktične i ambiciozne osobe. Vjerni su, odani i uspješni te imaju izražen smisao za humor. njihovim tijelom vladaju kosti, zglobovi, zubi i koža zbog čega su skloni artritisu, krhkim kostima i iritacijama kože.

Eterično ulje: Sandalovina (opušta, umiruje i liječi kožna oboljenja, protiv bolova)

VODENJAK
Individualci koji vole biti neovisni. Vrlo kreativne, originalne i dobre osobe. Njihovim tijelom vladaju potkoljenice, gležnjevi i cirkulatorni sistem zbog čega su skloni varikoznim venama, lošoj cirkulaciji, grčevima i uganućima.

Eterično ulje: Neroli (pojačava cirkulaciju i liječi varikozne vene, protiv stresa i depresije)

RIBE
Maštovite, nježne i strpljive osobe. Oni su sanjari i umjetnici izražene intuicije. Njihovim tijelom vladaju limfni sustav, jetra i stopala, zbog čega su skloni bolnim stopalima, kurjim očima, čukljevima i aknama.

Eterično ulje: Cedrovina (protiv artritisa i zadržavanja vode, liječi opekline, ubrzava metabolizam)