Nakon 12 godina odlučila svojim roditeljima pokazati svih 17 tetovaža

maggie

Maggie je godinama jako pazila što odijeva kada bi odlazila u posjet svojim roditeljima. Više od deset godina pred njima nije odjenula kratku suknju ili hlačice. Naime, skrivala je svoje tetovaže, njih 17. Nikada ih nije pokazala svojim roditeljima jer je vjerovala da će se oni zbog tetovaža naljutiti na nju. Maggie je smatrala da njeni roditelji, Linda i Randy, smatraju osobe s tetovažama problematičnima, sklonima kršenju zakonu i eksperimentiranju s drogama. Stoga ih je čak 12 godina skrivala od roditelja.

No, odlučila ih je otkriti i pokazati roditeljima. Sve njene tetovaže posvećene su važnim ljudima i događajima u njenom životu. Tako ona ima i tetovažu posvećenu svojim roditeljima.

Na pitanje je li željela oprost od svojih roditelja, Maggie priznaje da je zapravo samo željela imati iskreniji odnos s njima. No, bila je sigurna da će oni loše reagirati kada ih ugledaju. Jako se iznenadila kada je njihova reakcija bila drugačija. Ispalo je, kako piše BuzzFeed, da njeni roditelji nemaju problema s njenim tetovažama.