Julian Nagelsmann

Nakon sportskog direktora, razvodi se i trener Bayerna

bay

Kada je Nagelsmann otišao u Leipzig 2019. trenirati RB Leipzig, njegova supruga je ostala u Bavarskoj s djecom, a njihova zajednička pojavljivanja u javnosti bila su rijetka

Prema pisanju Bilda, trener Bayerna Julian Nagelsmann i njegova supruga Verena rastali su se nakon 15 godina.

Mladi nogometni stručnjak se se već iselio iz njihove zajedničke kuće u Chiemgauu, a skupa su bili još od školskih dana prije nego su se vjenčali u Garmisch-Partenkirchenu 2018. godine.

Julian i Verena Nagelsmann imaju dvoje djece, kćer i sina. Kada je Nagelsmann otišao u Leipzig 2019. trenirati RB Leipzig, njegova supruga je ostala u Bavarskoj s djecom, a njihova zajednička pojavljivanja u javnosti bila su rijetka.

Time je nastavljen trend razvoda u Bayernu, jer je Bild prije nekoliko sedmica objavio da se i Hasan Salihamidžić nakon 28 godina rastao od supruge Esther Copado, iako par nikada službeno nije potvrdio vijest.

Također, jedan od najpoznatijih nogometnih parova na svijetu, zvijezda Bayerna Alphonso Davies (21) i njegova djevojka Jordyn Huitema (21) koja igra u ženskom timu PSG-u su se razišli nakon pet godina.