Nakon što su dobili bebu njihov kućni ljubimac promjenio navike (FOTO)

astro_pas2

Corey i Elsa prije dvije godine odlučili su udomiti psa. Astro je sretnik koji je tada završio u njihovom domu. Oduvijek je spavao u njihovom krevetu, navečer bi se ugurao između njih i ne bi se micao do jutra. Nikada nije htio spavati na nekom drugom mjestu. Za vrijeme Elsine trudnoće, počeo se ponašati drugačije i zaštitnički.

Nekada bi satima ležao s njom, položio bi šapicu na njen trbuh kao da joj želi reći da je čuva.

Nedavno se rodio njihov sinčić, a kada su došli kući iz bolnice, Astro je bio vrlo zbunjen. Nije znao kako se ponašati i nije mu bilo jasno odakle dolazi to malo biće.

Položili su ga u krevetac, a Astro ga je došao ponjušiti. Približio se tada Elsi i ponjušio nju te im dao znak da je shvatio ko je taj malac.

Nakon toga, ništa nije bilo isto. Astro je odbijao spavati s njima u krevetu. Odlučio je spavati pokraj bebinog krevetića kako bi ga mogao čuvati i dok spava.

Kada bi se usred noći budili da uspavaju maloga ili da mu promijene pelene, Astro bi ih nadgledao i pazio da sve učine kako treba. Dolazak bebe promijenio je život i njihovom ljubimcu, a ne samo njima.

Izvrsne kvalitete i okusa.

Njegujte svoje ljubimce prilagođenim portretom kućnih ljubimaca, dodajte neki osobni pečat vašem uređenju doma. To je lako! Sve što trebate je odabrati svoje omiljene fotografije i poslati nam, a mi ćemo vam predati najbolje umjetničko djelo koje će vas nasmijati.