Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Japanski brend

Napravili “push up grudnjak” za muškarce koji žele mišićava prsa

push up mus

Tvrde da nošenje jastučića za grudi djeluje motivirajuće na muškarce jer dobivaju stvarnu sliku kako će izgledati ako se uhvate treninga

Japanski brend Cholmo predstavio je proizvod koji bi mogao postati hit među muškarcima, a riječ je o jastučićima za prsa koji svakom muškarcu mogu dati “mišiće” poput superjunaka iz Marvelovih filmova.

Jastučići za prsa prodaju se na Amazonu, a nose se ispod odjeće te daju iluzija mišićavih prsa. Proizvod je dostupan u dvije boje – bež i crnoj pa se pripadnici jačeg spola ne moraju brinuti da će se vidjeti kroz odjeću.

Ovisno o boji, cijena jastučića se kreće od 5580 do 4980 jena, a kako se navodi u opisu proizvoda, izrađeni su od najlona i spužve. Kako se lako skida i stavlja, proizvod se može ukloniti u bilo kojem trenutku i spremiti u torbu.

Iz Cholma tvrde da nošenje jastučića za grudi djeluje motivirajuće na muškarce jer dobivaju stvarnu sliku kako će izgledati ako se uhvate treninga, što bi mnoge moglo inspirirati da se potrude i vježbaju do željenih rezultata.