Ne može ih sakriti: Tri suptilna znaka da mu se sviđaš

ceznja

On je tvoj najveći obožavatelj na društvenim mrežama i čudno se ponaša u tvom prisustvu. U slučaju da niste sigurna šta se događa, možda vam ovi odgovori pomognu.

1. On pamti stvari o tebi

Možda ste u nekom trenutku imali neku zajedničku šalu, no on ju i kasnije svako malo spominje te nikako da to pusti. Ova tendencija da se sve pamti, kasnije se može proširiti i na tvoje interese i hobije, posebno one koji su vam zajednički pa obrati pažnju na takve stvari.

2. On je tvoj najveći obožavatelj na društvenim mrežama

Svi imamo minimalno jednog Facebook prijatelja, kojemu se sviđa baš sve što objavljujemo. Ponekad je to osoba koja na taj način izražava prijateljsku podršku, no ako to nije netko s kim si toliko bliska, to može biti njegov suptilan način komunikacije, čime pokazuje da mu se ne sviđaju samo tvoje fotografije i objave, već i ti kao osoba.

3. Čudno se ponaša u tvom prisustvu

Iako je takvo ponašanje potpuno suprotno onome što se želi pokazati, baš bi zato moglo otkriti njegove prave namjere. U suprotnom, s tobom bi se ponašao kao i sa svima ostalima. No, ako je čudan samo kada razgovara s tobom, sve je jasno.