Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nekada je imala 122 kilograma, danas uživa u bikiniju

alison braun

Alison Braun (42) nekada je imala čak 122 kilograma, a danas je teško i prepoznati. Sa svojim tijelom nešto je odlučila učiniti nakon što se prijavila u show “The Biggest Loser” 2008. godine.

Od tada je izgubila pola od svoje težine, 62 kilograma i obećala sebi da više nikad neće dopustiti da izgleda kao prije prijave u show. Težinu od 60 kilograma od tada održava i danas izgleda nevjerovatno.

Početkom sedmice Alison je na Facebooku podijelila fotografiju u bikiniju čemu inače nije sklona, no kako je objasnila, ni ona sama ne vjeruje da ovako izgleda.

– Kad sam imala 122 kilograma, nikada nisam poželjela doći na Bali jer sam mislila da se ne uklapam. Nikad nisam ni sanjala da ću baš na Baliju snimiti selfie u bikiniju. Još ne vjerujem koliko sam života propustila – stavila je u opis fotografije za koju je pozirala u kupaćem kostimu.

Alison je majka troje djece koja je spomenutim fotografijama željela pokazati da se sve može kad se hoće. Liniju održava redovnim vježbama, a pridržava se i strogih dijeta. Budi se već u pola 5 ujutro i dan započinje s treningom.

Alison je prije 14 godina ostala bez supruga Roberta kada je on počinio samoubistvo poslije bitke s depresijom. Nakon te porodične tragedije postala je ambasadorica u kampanji Lifeline koja pomaže osobama oboljelima od mentalnih bolesti.