Nektar OK Fest 2017: OK cinema zona na Tjentištu

Ok fest-28

Svi posjetioci ovogodišnjeg Nektar OK Festa imaće priliku da u OK cinema zoni tokom tri festivalske večeri uživaju u svjetskim filmskim ostvarenjima. I ove godine jedistveni filmski doživalj pod zvjezdanim nebom biće im omogućen zahvaljujući nastavku uspješne četverogodišnje saradnje između Nektar OK Festa i Operacije kino.

“Operacija kino četvrtu godinu za redom nastavlja uspješnu saradnju sa OK Festom koji se svake godine tradicionalno održava na Tjentištu. U okviru OK Festa i ove godine će se prikazati tri filma koja su pažljivo odabrana od strane ekipe Operacije kino” izjavila je Ajla Tucaković, predstavnica putujećeg kina Sarajevo Film Festivala i Obala Art Centra.

Filmovi koje će publika biti u prilici da pogleda na Tjentištu svake večeri od 21:00 u okviru OK cinema zone, koja je locirana ispred Hotela „Mladost“ su:

„SING STREET“ – petak, 30. juni
„TOUR DE FRANCE“ – subota, 01. juli
„NESLAVNO SLAVNA FLORENCE“ – nedjelja, 02. juli

Kroz OK avanturu na Tjentištu Nektar OK Fest ove godine prate prijatelj festivala kompanija m:tel, zvanični telefon festivala Huawei P10 i Addiko Bank, banka partner festivala.