Život i zdravlje

Zodijak

“Nemojte to ni pokušavati”: 3 savjeta za osobe koje su u vezi sa ovim horoskopskim znakom

18/01/2020

Pa, tajna se krije samo u jednoj rečenici - nemojte to ni pokušavati

Ako ste kojim slučajem udati za Strijelca ili ste za sada samo u vezi, vjerovatno ste i sami po prirodi energična osoba…

Ipak, vaš partner je jedan od najzabavnijih, najpametnijih i najglasnijih znakova zodijaka. Ali kako pripitomiti njihovo divlje srce?

Pa, tajna se krije samo u jednoj rečenici – nemojte to ni pokušavati. Strijelci imaju naviku da žive u svojim tijelima intenzivnije od drugih znakova zodijaka. Dok su intelektualno zaista ispunjeni, oni svoje podatke obrađuju kinestetski. Ako želite da zadržite ljubav u vezi ili braku, sve što treba da uradite je da ubrzate svoj puls – idite u zajedničke šetnje, bavite se sportom i uživajte na otvorenom, ali se pazite njihove takmičarske strane – iako vas vole, oni žele da pobijede.

Par koji putuje zajedno ostaje zajedno, makar u slučaju kada je jedno od njih Strijelac. Strijelci su po prirodi avanturisti i ništa ih ne oduševljava više od dobrog starog putovanja – oni to gledaju kao vrijeme koje provodite zajedno, priliku za uživanje u muzici, lokacijama i hrani. Ako su previše dugo na jednom mjestu, Strijelci postaju nervozni, što utiče na svaki aspekt njihovog života, uključujući brak i veze. Kada su u pokretu, oni su mirni i uživaju u svakom aspektu života.

Kao jedan od najduhovitijih znakova zodijaka, Strijelac vas može bocnuti u pravom trenutku, kada najmanje očekujete. Iako vole da budu u centru pažnje, Strijelci vole i partnera u komediji koju stvaraju. Slobodno odgovorite na njihovo bockanje sarkastičnim komentarima, ali nemojte biti zlokobni i doživjećete pravu romansu, piše Marie Claire.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.