Tako tvrde zvijezde

Niko im nije ravan: Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka

djevojka cita

Mogu da se izdignu iznad situacije i da lako pronađu rješenje

Zvijezde nam otkrivaju da su upravo ovi horoskopski znaci najpametniji među nama.

Vodolija

Jedni su od najpametnijih jer imaju tu naviku da sve propuštaju kroz filtere svog inteligentnog uma. Mogu da se izdignu iznad situacije i da lako pronađu rješenje. Poznati su kao usredsređeni, inventivni znak koji je uvijek hladne glave.

Djevica

Oni uvijek postavljaju pitanja zbog čega su poznati po svojoj genijalnosti. Zanimaju ih mnoge stvari, čak i one stvari koje mnogi uzimaju sdravo za gotovo, piše Flaming catalog. Ukoliko nema rješenja za problem ili je teško naći neki odgovor, Djevica će onda naći neki svoj odgovor. Stalno razmišljaju i stvaraju i ne vole ni sa čim da odugovlače, bilo da je riječ o popravljanju slavine koja curi ili pronalaženju filozofskog odgovora na neko pitanje.

Škorpija

Ne možete tek tako da prevarite Škorpiju jer se ona ne da tako lako. Sigurno ne želite da iskoriste svoju inteligenciju kao oružje protiv vas, verujte nam na riječ. Teško ih je prevariti zbog njihove mentalne snage, perceptivne inteligencije i intenzivnosti. Odlično barataju informacijama do kojih su došli, pogotovo uz pomoć vida. Njima ne promaknu ni informacije koje svima nekako skliznu s uma.