Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

O čemu muškarci najčešće maštaju kada je seks u pitanju

fantazije

Iako muškarci često priznaju svoje seksualne fantazije i govore o njima, ženama ponekad nije jasno o čemu muški mozak mašta kada je seks u pitanju. Ovom problemu pokušala je doskočiti seksualna terapeutkinja dr. Angela Brokmann koja je za Sunday World otkrila 10 najčešćih muških seksualnih fantazija s kojima se susrela u karijeri terapeuta.

1. Oralni seks

Razne varijacije oralnog seksa – od dugotrajnog kojeg mu pruža partnerica do divljih orgija u kojemu ga zadovoljava više žena odjednom. Muškarci često maštaju i o pozi 69, te doktorica savjetuje ženama da je što češće omoguće svom seksualom partneru.

2. Trojka

Kada razmišljaju o grupnom seksu, trojka im je najčešća seks fantazija. Trojka koja uključuje dvije žene, naravno, jer je fantazija o trojki s još jednim muškarcem puno rjeđa.

3. Varanje

Doktorica Brokmann otkriva da je dosta njenih pacijenata maštalo o seksu s drugom osobom dok su bili u naizgled sretnim vezama. Upozorava da pri ovakvoj maštariji valja preispitati kvalitetu i učestalost seksualnih odnosa u vezi ili braku.

4. Trljanje penisa između grudi

Muškarcima je ova scena san snova. Veliki broj njih često mašta o tome da će njihova partnerica uzeti stvar u svoje ruke, odnosno između svojih grudi. Brokmann kaže da ova vrsta seksualnog kontakta nije uvijek ostvariva, te da je potrebno malo više truda da bi se partneri uvježbali.

5. Seks za vrijeme vožnje

Oralni seks dok on vozi, ili skidanje partnerice na suvozačevom mjestu koje rezultira divljim seksom negdje usput jedna je od najčešćih i najlakše ostvarivih seksualnih fantazija što se tiče muškaraca. Ipak, pripazite na papučicu gasa i saobraćajna pravila.

6. Seks na plaži

Seksualna fantazija koju podjednako često imaju i muškarci i žene. Ljude uzbuđuje more, toplina, ali i opasnost da će u trenutku snošaja neko naići.

7. Voajerizam i snimanje

Muškarci maštaju, tvrdi Brokmann, da gledaju ženu koja se skida u stanu preko puta te joj prilaze i odvode u krevet. Također, mnogi od njih žele snimati seks, ali tu ideju ne iznose svojoj partnerici zbog straha od odbijanja.

8. Seks s nepoznatom ženom

Muškarci ovu fantaziju vrlo često i ostvaruju, a kada je riječ o dugim vezama i brakovima, doktorica Brokmann smatra da se muškarcu može omogućiti da je ostvari na neki način tako što ćete u seksualne odnose unositi nove, do sada neisprobane stvari. Ili ofarbati kosu.

9. Žele gledati dok se žena samozadovoljava

Muškarci obožavaju gledati i slušati svoju partnericu dok se samozadovoljava.

10. Domina i podređeni

Veliki broj muškaraca mašta da će jednog dana postati “rob” ženi koja će ih tući, naređivati im i vezati ih. Muškarci generalno vole kada žena preuzima inicijativu, pa doktorica Brokmann savjetuje ženama da se pod hitno opuste i naprave svom muškarcu sve što jednom i drugom padne na pamet.