Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Odlaskom Astorija slike sretne ljubavi postale pretužne priče (FOTO)

astori

Iznenadni odlazak poznatog fudbalera Davidea Astorija, kapitena Fiorentine, ostavio je bez riječi cijeli fudbalski svijet. Prema trenutnim rezultatima policijske istrage, sportista je preminuo u snu, od srčanog udara.

I dok istraga traje, pažnja se ponovo skreće i na njegovu ljubavnu priču sa Francescom Fioretti sa kojom je bio u dugogodišnjoj vezi.

Odlaskom Astorija slike sretne ljubavi postale su slike jedne pretužne priče. Fudbaler je sa Francescom koja je dve godine starija, bio u vanbračnoj vezi.

Veza sa Francescom donijela je fudbaleru kćerkicu Vittoriju. Kada uđete na njen profil na Instagramu, tamo vas dočeka ljubav i ništa više.

Uuuuuuuuu tic-tac-tic-tac ❤️??? . . . . #assafa

Objavu dijeli Francesca Fioretti (@francesca_fioretti)

I baš kao što je svijet zanemeo zbog odlaska Astorija, tako je njegove fotografije sa prelijepom brinetom ostavljaju bez teksta.

Francesca koja je poznati top model trudila se da zabilježi što više zajedničkih momenata sa Astorijem. Ljubav sa Italijankom samo je jedna od tužnih strana priče o fudbalskom kapitenu.

Prijatelji preminulog fudbalera istakli su da on ranije nije imao zdravstvene probleme, te da je njegova smrt jedna velika tragedija. Fiorentina je odlučila produžiti ugovor svom preminulom kapitenu.

Astori je danas trebao potpisati novi ugovor s Fiorentinom, jer je imao namjeru završiti karijeru u ovom klubu. Nažalost, preminuo je u nedjelju u 31. godini dok je spavao, a uzrok je srčani zastoj.

Nezvanično, Fiorentina će produžiti njegov ugovor kako bi novac pripao njegovoj supruzi i kćerkici.

La prima figlia femmina …. ecco qua ?.

Objavu dijeli Francesca Fioretti (@francesca_fioretti)

❤️. . . . #gratitude

Objavu dijeli Francesca Fioretti (@francesca_fioretti)

LOVE in JAPAN ❤️.

Objavu dijeli Francesca Fioretti (@francesca_fioretti)