Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

One žele zločeste

Osam brutalno iskrenih razloga zašto dobri momci teže pronalaze cure

momak

Portal Your Tango izdvojio je čak nekoliko mogućih razloga

Iako žene najčešće tvrde da žele dobrog momka, poprilično lako se zaljubljuju u one zločeste. Pa, jeste li se ikada zapitali zašto je to tako?

Portal Your Tango izdvojio je čak nekoliko mogućih razloga:

1. Njihova osobnost nije toliko privlačna

Nitko ne može cijelo vrijeme biti (pre)dobar. Ako ste prezauzeti time da budete najbolji na svijetu (umjesto da ste jednostavno prirodni), žene će vjerovatno instinktivno pobjeći glavom bez obzira jer im nešto smrdi.

2. Nedostaje im samopoštovanja

Možda će se vašoj partnerici na početku sviđati što može kontrolisati svaki vaš korak, ali čak i to će joj vrlo brzo dosaditi. Ako za svaki svoj korak tražite dopuštenje i odobravanje, uskoro bi se mogla početi osjećati kao da vam je mama, a ne djevojka.

3. Predvidljivi su

Nemojmo se lagati, predvidljivost je dosadna. Većina ljudi ionako previše lako upada u rutinu pa sasvim sigurno ne žele još jednu osobu u životu čiji svaki korak mogu predvidjeti.

4. Zločesti momci su izazov

Žene vole misliti kako će uspjeti promijeniti svog partnera i vratiti ga na pravi put. Iako se to jako rijetko događa, privlači ih izazov.

Ponekad zločeste momke shvaćaju kao vlastiti projekt i vjeruju da ih, ako od njih stvore savršenog muškarca, oni nikada neće napustiti.

5. Dobri momci ponekad šalju poruku: Slabi smo

U pojedinim slučajevima već na prvi pogled je jasno da dobri momc istrahuju od gubitka svoje partnerice. Iako emotivnost nije sama po sebi loša, nitko ne želi provesti život uvjeravajući svog partnera da ga iskreno voli i da ga neće napustiti.

6. Odmah pričaju o zajedničkom životu i braku

Ok, ovo može biti poprilično zastrašujuće. Nemojte to raditi na prvom spoju. Čak ni na desetom.

7. Zločesti momci su privlačni

Kada je intima u pitanju, neke žene ne maštaju samo o nježnom milovanju. Umjesto toga, u krevetu žele doživjeti pravu vatru, a boje se da s dobricama to neće uspjeti.

8. Dobri momci nisu toliko šarmantni

Jednostavno, igrice zavođenja im ponekad ne leže baš najbolje.

Ali sve ovo ne znači da se prema svojoj partnerici trebate loše odnositi ili pokušavati biti nešto što niste. Baš kao i u svemu u životu, pronađite zlatnu sredinu i vrlo lako ćete osvojiti ženu o kojoj maštate.