ljubavni savjetnik

Osam stvari koje otkrivaju da on želi samo seks

seks s bivšim dobar ili ne
krevet problemi1

Ubuduće obratite pažnju na detalje koji će vam odmah otkriti da od vas ne želi ništa više osim seksa

Neki muškarci će učiniti sve samo kako bi vas odvukli u krevet, a tek će onda pokazati svoje pravo lice.

A kako ne biste više nikad nasjeli na trikove takvih šarmera, ubuduće obratite pažnju na detalje koji će vam odmah otkriti da od vas ne želi ništa više osim seksa:

Ne postavlja vam puno pitanja o vama

Možda će vas pitati koliko imate godina, čime se bavite i neko slično površno pitanje, no ako vas samo želi odvući u krevet, neće vas previše ispitivati o vašem životu jer ga i ne zanima.

Ne govori puno ni o sebi

Ako je dosta tajnovit oko svog života, i to može biti znak da želi samo seks, a možda i nešto skriva, primjerice, da je u vezi ili čak braku. U svakom slučaju, s frajerom o kojem ne znate gotovo ništa svakako ne biste trebale ni ići u krevet.

Izbjegava upoznavanje s vašim prijateljima

Puno je teže povrijediti nekoga kada upoznate osobe s kojima su bliski pa je njegovo izbjegavanje vaših prijatelja moguć znak da s vama ne planira ništa ozbiljno.

Loše prihvaća vaše “ne”

Kada ga odbijete, onda vas ostatak večeri pokušava na sve moguće načine nagovoriti da se predomislite i vaš se razgovor svodi samo na seks. Takav frajer ga definitivno ne zaslužuje.

Odlazi kući odmah nakon seksa

Ili vam daje do znanja da je vrijeme da vi odete doma ako ste u njegovom stanu, no u svakom slučaju nije raspoložen za grljenje i zajedničko spavanje. Ovo bi vam trebao biti poprilično jasan znak da s vama ne želi ozbiljnu vezu.

Osjećate se kao da vas ne poštuje

Frajeri koji žele samo seks obično smatraju da su komplimenti na račun izgleda dovoljan znak poštovanja prema ženi koju žele osvojiti. E, pa nisu!

Otvoreno vam kaže da ne želi ništa više osim seksa

Žene se često nadaju da mogu promijeniti frajere, no to se uglavnom ne događa. Stoga, ako vam muškarac koji vam se sviđa otvoreno kaže da ne želi vezu, već samo seks, ili to prihvatite ili ga zaboravite.

Hvali se svojim seksualnim postignućima

Ovakvi frajeri su najgori, a ako ne želite i vi završiti u jednoj od njegovih priča, najbolje bi vam bilo da pobjegnete glavom bez obzira.