Osam stvari kojima muškarci izluđuju žene

djevojka mladic

Bez brige, niste jedina koja dobije nervni slom kada shvati da je on čuo tek svaku dvadesetu riječ koju ste rekli, jer je previše zapiljen u svoju igricu…

1. Kada nam ne žele odgovoriti na poruku i/ili poziv. Ne odgovaranje na poruke zbog raznoraznih trivijalnih izgovora u stanju nas je potpuno izbaciti iz takta. Želimo odgovore, ne izgovore.

2. Kada u našem društvu odmjeravaju druge žene i/ili komentarišu. Shvatamo da je nemoguće ne primjećivati druge žene, ali mogli bi se barem suzdržati od odmjeravanja u našoj blizini.

3. Kada su neuredni i nemarni. Samo zato što više ne živi s mamom koja je za njim cijeli život pospremala i koja ga nije naučila osnovnoj kućanskoj higijeni ne znači da se treba ponašati kao da ima 3 godine. Krajnje je vrijeme da odraste!

4. Kada ne staju na našu stranu u svađi s nekim drugim. I pritom uopće nije bitno s kim se prepirete, niti oko čega. Jednostavno bi za promjenu bilo lijepo da vas podrži.

5. Kada pretjeruju sa šalama i zadirkivanjima na naš račun. A podrazumijeva se da uzvraćanje istom mjerom znači direktan napad na njegov ego.

6. Kada shvatimo da nas uopće ne slušaju. Polovično slušanje iliti kada slušaju svaku desetu riječ koju kažemo pa pola toga ne ulove, a pola shvate pogrešno, jedna je od najiritantnijih navika koje postoje. Ali naravno, krive smo mi jer pričamo previše.

7. Kada uopće nisu u stanju zaključiti jesmo li tužni, bijesni ili frustrirani. Znamo da je nemoguće čitati tuđe misli, ali osoba s kojom smo u vezi trebala bi po našem ponašanju zaključiti da smo tužni ili ljuti ili bijesni i da je upravo on za to zaslužan.

8. Kada se na druženjima ponašaju kao da nas ne poznaju. Naravno da ćete komunicirati i s drugim ljudima, to i je poenta zabave, ali to ne znači da se ne trebate vidjeti na zabavi sve od trenutka kada na zabavu stignete pa sve do trenutka kad odlazite kući.