Život i zdravlje

Osobina zbog koje žene lude za muškarcima

26/08/2015

Naučnici su izveli zaključak da nedostupnost i izvjesna doza misterioznosti afrodizijački djeluju, jer ako drugoj strani ne pokažate na prvu loptu koliko ste zainteresovani za nju, to itekako može da probudi njeno zanimanje za vas.

U ovoj studiji učestvovalo je oko 50 žena koje su podijeljene u tri grupe i svaka je dobila fotografije muškaraca da ocijeni koliko im se dopadaju. Prije toga, prvoj grupi je rečeno da su u pitanju muškarci kojima su se one veoma dopale, drugoj grupi da je riječ o muškarcima koji su im na osnovu izgleda dali prosječnu ocjenu, dok je trećoj grupi ispitanica rečeno da su na fotografijama muškarci koji se nisu izjasnili o tome koliko su za njih zainteresovani.

Nakon ovog testiranja stručnjaci su zaključili da su upravo najviše reagovale žene iz treće grupe, njih su zapravo najviše privukli muškarci koji su djelovali nezainteresovano.

I koliko god da su se vremena promjenila, i da su danas parovi mnogo slobodniji u pokazivanju emocija, očigledno je da u početnoj fazi ljubavi diskretno prikrivanje osjećanja i zanimanje za nekoga, mnogo više privlači pažnju suprotnog pola.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.