Život i zdravlje

Osobine žena od kojih svaki muškarac bježi glavom bez obzira

04/06/2015

Neke žene jednostavno trebaju puno više pažnje od ostalih, a traže je na potpuno pogrešnim mjestima. Nisu krive za to, jednostavno su takve, ali upravo od njih muškarci bježe glavom bez obzira. Ovo su znakovi da si preozbiljno shvatila odnos s muškarcem koji je samo htio malo zabave.

Ne možeš izdržati bez njegove blizine

Ne govorimo o onome kada ste odvojeni neko vrijeme pa ti fali – govorimo o situaciji u kojoj ste se upravo rastali, a ti već šalješ poruke da jedva čekaš da se vidite ponovno. Naravno da ti smije faliti, ali postoji granica između zdravog nedostajanja i ponašanja zbog kojeg bi on mogao tražiti zabranu pristupa.

Stalno moraš biti u centru pažnje

Čak i kad je na poslu, čak i kad vozi i mora gledati ravno, čak i kad telefonira s mamom – ti jednostavno ne možeš podnijeti da njegova pažnja nije stalno usmjerena na tebe.

Prihvaćaš bilo šta

Neki muškarci jednostavno ne znaju lijepo tretirati žene u svom životu, a normalne žene od takvih bježe. Ako ti muškarac jasno daje do znanja da nije pretjerano zainteresiran, a ti konstantno prihvaćaš sve manje i manje, vrlo je vjerovatno da ga jako umaraš ali te se ne zna otarasiti.

Stalno čekaš

Ne prihvataš pozive za izlazak jer postoji mogućnost da će ti će on javiti, pa odbijaš sve druge opcije. Ako ti se ne javi, postaješ frustrirana jer si odbila sve druge pa ćeš mu to i zamjeriti, ali realno… on nije kriv što si čekala samo njega.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.