Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ispovijest

Ostao udovac dva mjeseca nakon vjenčanja: Žena je mislila da ima gripu

herz

Poduzetnik je dva mjeseca nakon vjenčanja postao udovac

U šokantnoj ispovijesti progovorio je o svojoj pokojnoj supruzi i svom životu. Isto tako, istaknuo je kako želi podići svijest o encefalitisu ili upali mozga.

Saima Herz probudila se jednog prohladnog jutra, a osjećala je groznicu i bolove u glavi. Tada 30-godišnjakinja bila je uvjerena da ima gripu. Na putu s posla otišla je doktoru i rekla mu da je, izgleda, pokupila virozu. On joj je rekao da uzme paracetamol pa je odmarala cijeli vikend pijući čaj s limunom dok joj je suprug pripremao supu. Nekoliko dana kasnije je umrla.

To je bilo 17. decembra prošle godine, a uzrok je bilo encefalitis, upala mozga. Simptomi su tihi, a uključuju glavobolju, vrućicu i malaksalost, prenosi radio kameleon.

Poduzetnik Mike Herz je tako, dva mjeseca nakon vjenčanja postao udovac. U šokantnoj ispovijesti progovorio je o svojoj pokojnoj supruzi i svom životu. Isto tako, istaknuo je kako želi podići svijest o stanju, koje svake godine pogađa 6000 ljudi u Velikoj Britaniji i oduzima 1800 života.

No, to nije jedina tragedija koja ga je zadesila. Donedavno je mislio kako će 2002. godina biti najgora godina za njega. Tada je imao 12 godina te je s porodicom bio na putovanju u Africi. Imali su saobraćajnu nesreću u kojoj su otac i on bili ozlijeđeni, a njegova majka Jane i 9-godišnji brat Ben su poginuli.