Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Ostavio sam predivnu suprugu zbog ljubavnice i sad mi je žao”

muskarac – prevara

Muškarac iz Zagreba (35) ispričao je za 24sata.hr anonimno kako je izgubio razum zbog starije ljubavnice. Priznaje da je imao predivnu suprugu i silno žali što ju je izgubio zbog “svoje gluposti”.

Ovo je njegova ispovijest:

Izgubio sam suprugu koja je bila predivna žena, dobra i brižna, zbog sedam godina starije ljubavnice s kojom sam je varao od ljeta 2015. Žena nije ništa znala, ili barem to nije pokazivala.

Ljubavnica je bila izuzetno seksepilna, fantastična u krevetu i jednostavno joj nisam mogao odoljeti, kao da me neka snažna sila stalno vodila njoj.

Lani sam se čak razveo od žene u nadi da ću s njom započeti život. I ona je bila u braku i obećala mi je kako će i ona otići od muža. Ali, tada je sve krenulo naopako.

I dalje smo živjeli odvojeno jer ona još nije riješila razvod, a četiri mjeseca nakon što sam ja otišao od supruge, ljubavnica me je ostavila. Našla si je novog muškarca, no stalno mi se javlja SMS-om ili porukama na Facebooku. Piše kako me se često sjeti.

Odgovorio sam joj da me pusti na miru, čak sam slagao kao već imam novu djevojku s kojom mislim ozbiljno. Govori mi kako razmišlja o meni kada je tužna, sjeća se lijepih trenutaka koje smo proveli zajedno, ali da je zaljubljena u novog muškarca.

Nekako mi se čini da bi bila najsretnija kada bi se mogla viđati s obojicom. I dalje me privlači, ali ne želim popustiti.

Često se sjetim svoje supruge i kako je plakala kada sam odlazio. Sada sam ja ostavljen, Bog me je kaznio. Ne prođe dan da ne žalim za suprugom i životom koji smo imali.