Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

velika britanija

Osvojio je 11 miliona eura na lotu, danas je drvosječa i nema prebijene

michael carroll

Danas, kad je ostao bez svega, kaže da je sretniji, ali bi opet sve ponovio jer su mu dani kad je bio milioner bili zaista sjajni

Britanac Michael Carroll 2002. godine na lotu je dobio gotovo 10 miliona funti, odnosno više od 11 miliona eura te mu je dobitak potpuno promijenio život. Moglo bi se reći da je Carroll lovu potrošio na prostitutke i drogu, a ostalo spiskao na gluposti. Šalu na stranu, osam godina nakon dobitka na lotu tip nije imao prebijene pare, a danas, 16 godina kasnije radi kao drvosječa.

“Zabava je sada gotova i moram priznati da mi je drago. Puno je lakše živjeti s 40 funti sedmično nego s milionima. Želim naći posao i zarađivati novac kao i ostali ljudi”, kazao je propali milioner.

Osam godina nakon dobitka Carroll je već spiskao sve. Dnevno je na drogu trošio više od dvije hiljade eura, a njegova kuća mjesecima je bila lokacija za orgijanje i drogiranje do besvijesti. Kaže da je spavao s 4000 prostitutki, a iz obijesti je kupovao skupe automobile i razbijao ih. Njegovi susjedi su svjedočili da je kuća uvijek bila puna golih žena koje su na pladnju nosile kokain, a on kaže da je drogiran mogao biti budan četiri dana i četiri noći.

Danas, kad je ostao bez svega, kaže da je sretniji, ali bi opet sve ponovio jer su mu dani kad je bio milioner bili zaista sjajni.