Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nutrino

Otkrijte užinu koja prati ljetni tempo vaših mališana

Nutrino bebe_Fokus.ba

Nekada su mame morale same spremati tu užinu, miksati različite vrste voća i povrća kako bi njihovi mališani imali što zdraviju užinu, međutim, danas mogu odahnuti jer to umjesto njih radi Nutrino.

Ljeto je vrijeme koje svi pokušavamo što više iskoristiti da budemo vani, da uživamo u prirodi, ali je to kada imamo malu djecu malo zahtjevniji proces. Prije izlaska u prirodu sa djecom potrebno je pripremiti mnogo toga, od dodatne odjeće za svaki slučaj, pelena, maramica, igrački, do sokića, hrane i drugih stvari.

Međutim, koliko god da nam to nekad uzme više vremena, dobra organizacija je pola posla, a ako još pametno organizujemo svoju torbu za vani onda je to i dodatno olakšanje.

Ono o čemu brinemo i kada smo u kući i kada smo vani jeste da se naši mališani zdravo hrane, te im i prilikom izlaska uvijek spremamo zdravu užinu koja će ih i zasititi, ali i da je nutritivno bogata, zdrava i ukusna, ali i da usput staje u svaku torbu i da dolazi u praktičnom pakovanju.

Nekada su mame morale same spremati tu užinu, miksati različite vrste voća i povrća kako bi njihovi mališani imali što zdraviju užinu, međutim, danas mogu odahnuti jer to umjesto njih radi Nutrino.

Naime, brend Nutrino ima širok asortiman hrane za djecu koji pokriva sve uzraste, od prvih zalogaja pa do zdravih obroka u starijem periodu: kašice u teglicama, voćne piree u pouch pakovanjima, suhe žitne kaše, tečne žitne kaše i sokiće.

Ono što je djeci posebno zanimljivo su voćni pirei u pouch pakovanjima, koji su praktični za nošenje i konzumaciju van kuće. Idealna su zdrava užina za vaše mališane i dostupni su u raznovrsnim voćnim kombinacijama bez dodatnog šećera od 100% voća (jabuka, kruška, banana, breskva, dinja), kao i u varijantama sa keksom i žitaricama. Ovo pakovanje omogućava djeci jednostavnu i samostalnu konzumaciju proizvoda, a uz to je veoma praktično za ponijeti s obzirom na to da ima zatvarač koji omogućava ponovnu upotrebu i istovremeno sprečava curenje i može stati u svaku torbu i ruksak bez straha da će se prosuti ili razbiti. Uz sve to, roditelji mogu biti sigurni da svojoj djeci obezbjeđuju raznovrsnu nutrittivnu ishranu i veoma ukusne obroke čiji su sastav i namirnice kontrolisanog i EU certifikovanog porijekla.

U šetnji, u prirodi, na druženju, u parku ili na putovanju, mame mogu biti bez brige jer Nutrino u svom asortimanu nudi različite ukuse voćnih pirea pravljenih po specijalnoj tehnologiji koja dozvoljava da se sačuva prirodni, slatki i voćni okus u praktičnom mekanom pauch pakovanju od 100g za bebe i manju djecu, te za za stariju djecu u pakovanju od 220 grama.

Stoga, pozivamo sve mame koje to još nisu, da obavezno probaju ovu savršenu kombinaciju voća i povrća u praktičnom pakovanju za svoju djecu, te da se uvjere da će njihovi najmlađi dobiti ukusne izbalansirane užine, a veoma jednostavne za upotrebu van kuće.

Za više informacija posjetite web stranicu www.nutrinobebe.com i zapratite nas na društvenim mrežama Instagram i Facebook – Nutrinobebe.