Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otkrio da mu je najbolji prijatelj zapravo njegov otac (VIDEO)

otac sin

Stephen (27) je otkrio da je njegov najbolji prijatelj zapravo njegov otac. Mladić je bio prijatelj sa susjedom Davidom i njegovim sinom.

Kada je imao 17 godina porodični prijatelj mu je rekao da bi David mogao biti njegov otac. Stephen je pitao majku je li to istina, a ona mu je onda rekla da su to gluposti. Stephen je čekao deset godina i odvažio se na DNK test.

U britanskoj emisiji Jeremy Kyle Show potvrđeno je da su David i Stephen otac i sin. David i Stephenova majka su bili u vezi i ona je ostala trudna no Davidu je zatajila sina.

– Samo sam htio saznati istinu. Bio sam prijatelj porodice, bio sam prijatelj njegovog sina – kaže Stephen. David je rekao kako je i on čuo glasine, ali nije bio siguran da mu je Stephen sin.

– Veza njegove majke i mene mi je bila prva u životu. Kad smo se rastali nisam znao da je trudna. Neko vrijeme ju nisam vidio, a onda je nakon nekoliko mjeseci prošetala ispred kuće moje majke. Bila je trudna – kaže David.

Dodaje kako se dogovorio sa Stephenom da će bez obzira na rezultate DNK analize ostati prijatelji. Voditelj im je objavio rezultate i otac i sin su se zagrlili dok je publika navijala, piše Daily Mail.

https://www.youtube.com/watch?v=zMnsfl2uGBc