Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otok na kojem je muškarcima zabranjen pristup

otok zene222

Žene koje tokom godišnjeg odmora muči količina testosterona u njihovom neposrednom okruženju moći će uskoro ljetovati i zimovati na otoku gdje je muškarcima pristup zabranjen, piše New York Post.

Otok SuperShe otvorit će se nedaleko od obale Finske, a sadržaji koje će nuditi svojim posjetiteljicama bit će orijentirani na zdravlje. One će se moći baviti jogom, meditacijom, pripremanjem zdrave hrane i fitnessom.

Pokretačica projekta Kristina Roth bivša je konsultantica kojoj je ideja došla nakon što je više svojih godišnjih odmora provela u Ashramu u mjestu Calabasas u Kaliforniji i obližnjem Ranču Malibu.

Roth je, kaže, uživala u oba iskustva, ali i da joj je prisustvo muškaraca ometalo opuštanje.

“Kada god je u blizini bio neki zgodan tip, žene bi se našminkale”, rekla je za New York Post.

“Kada dođete u SuperShe usredotočite se na sebe, nemojte pokušati podići razine svojih hormona.”

Poduzetnica je odlučila odmaralište smjestiti pored Finske nakon što se zaljubila Finca.

“Njegovi roditelji posjeduju otok u arhipelagu, a on mi je stalno govorio da je susjedni otok na prodaju”, objašnjava Roth.

“Rekla sam mu da nisam zainteresirana. Upravo sam kupila zemljište na otočju Turks i Caicos, stvarno nisam zainteresirana.”

Međutim, kada je vidjela otok, zaljubila se.

Premda može izgledati kao da Roth želi isključiti muškarce, ona insistira da ih ne mrzi te je čak ostavila otvorenu opciju da jednom i muškarci dođu na SuperShe.

Na otoku su za sada ljetovale samo Kristinine prijateljice, međutim to će se promijeniti u julu ove godine kada SuperShe počne primati sve goste. Roth kaže da će svaku gošću posebno provjeriti, a iznos koji će se morati platiti za odsjedanje na otoku tek treba biti otkriven.

“Želim provjeriti osobu koja će doći kako bi bila sigurna da su dobro prilagođene i da ćemo se slagati, ali ne želim biti elitistica”, pojasnila je Roth.