Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Ova četiri horoskopska znaka su najidealniji za brak

03/12/2015

Vjerovatno niko ne ulazi u brak sa idejom da bi on mogao da se raspadne nego svi žive sa idejom da će njihov biti najbolji i najuspješniji. Međutim, kad kola krenu nizbrdo neki smatraju da je okončanje te priče najbolje rješenje, dok se drugi svim raspoloživim silama trude da sa partnerom ostanu baš onako kako su i obećali, do kraja života, i u dobru i u zlu.

BIK

Rođeni u znaku Bika teže stabilnosti tako da im je ideja bračnog života sasvim prihvatljiva i uopšte ne beže od obaveza u ovoj zajednici. Izuzetno su pouzdani i pravi su oslonac svom bračnom partneru, ali im je vrlo bitno da im on pruža stabilnost.

Međutim, ako do toga ne dođe, nakratko će se povući u sebe, ali potom će njihovo nezadovoljstvo pokazivati na svakom koraku. Bikovi nemaju dlake na jeziku, a pritom uvijek imaju argumente kada se raspravljaju sa drugom osobom tako da će njihov bračni saputnik vrlo dobro znati šta mu se zamjera i šta se od njega očekuje. Bikovi su vrlo, vrlo osjetljivi po pitanju bračnog neverstva.

[yuzo_related]

Naravno da će biti izuzetno povređeni, jer smatraju da su dovoljno dobri kako bi mogli da pruže sve svom partneru, tako da se od njih mogu očekivati pravi vatrometi u ljubomornim scenama. Takođe, skloni su da na partnerove oči flertuju bez pardona sa trećom osobom, ali ne zbog toga što im manjka uzbuđenja u životu već da bi mu pokazali šta bi mogli da izgube.

Međutim, oni gotovo nikad nisu dovoljno spremni da budu ti koje će samoinicijativno okončati svoj brak.

RAK

Pripadnici ovog vodenog znaka kao da su stvoreni za brak i porodicu. Veliki emotivci, koji su izuzetno privrženi svojoj primarnoj porodici, ma koliko da su uspješni u životu, ako nisu ostvareni na polju braka, njima ništa to ne znači.

Zato su u stalnoj potrazi za idealnim partnerom koji će njihovu životnu priču zaokružiti. Rak će procvjetati u braku i sa formiranjem porodice, ali ako dođe do nesuglasica, biće izuzetno pogođeni zbog njihove krhke emotivne prirode.

Sve i da im se raspada brak i da je potpuno nezadovoljan, on će pred svijetom stvoriti sliku harmoničnog porodičnog života. Svoje nerve će opteretiti tom glumom, ali neće dozvoliti da iko sazna šta se dešava među zidovima njihovog doma. Sve i da partner insistira da se razdvoje, Rak to neće dozvoliti- prvo će na fin i suptilan način pokušati da razuveri partnera da su upali u prolaznu lošu fazu, a ako se stvari zahuktaju, po cijenu života neće dozvoliti da do razvoda dođe.

Razlog leži u tome što on smatra da jedna porodica ne može to da bude ako je okrnjena i da djeca zaslužuju da budu istovremeno okružena ljubavlju oba roditelja. Naravno, i zato što bi mu najveći životni poraz bio da ono u šta je uložio cijelog sebe prestane da postoji.

VODOLIJA

Ovaj vazdušni znak važi za najvjernijeg u braku u čitavom zodijaku. Iako je to pomalo kontradiktorno, jer ljubomorno štiti svoju slobodu, ona iskreno vjeruje u zajedništvo. Kada uđe brak, to uvijek čini isključivo iz velike ljubavi, ponekad suviše idealizujući svog partnera. Ona možda ume da bude atipična supruga i majka, ali nikada na štetu svojih najmilijih.

Njeno shvatanja zajednice prilično se razlikuje u odnosu na ostale znake, jer žarko želi da zadrži parče slobode samo za sebe. To može da joj nanese štetu, ali vremenom će i mane partnera isplivati na površinu pa će ih jasno videti.

Ukoliko shvati da on nije ono šta je željela, biće prilično nezadovoljna, ali će to nezadovoljstvo pokušati da kompenzuje na razne načine, ali nikako ulaskom u vanbračnu aferu.

Ona će se boriti za svoj brak i porodicu koliko god može, čak i kad smisao prestane da postoji, ali će na kraju riješiti da je dobar razvod ipak bolji od lošeg braka. To će je emotivno uništiti, ali duboko u sebi će znati da je donijela pravu odluku i vremenom će postati ona stara – slobodna, slobodoumna i nesvakidašnja.

RIBE

Pripadnici ovog vodenog znaka kao da čitav život čekaju da se vjenčaju i da njihova bajka počne, jer imaju zaista bajkovitu predstavu o ljubavi koja treba da traje do kraja života.

Nježne, izuzetno pažljive, svakodnevno sitnim pažnjama žele da obraduju bračnog partnera i da mu ispune svaku želju. Koliko god obaveza imala oko supružnika i porodice, Riba će ih sve bespogovorno obavljati jer smatra da joj to ulazi u opis ”posla”.

Čak i da se osjeti umorno zbog toga, o tome teško da će ikome govoriti. Ista stvar je i ako do komplikacija u braku dođe, jer će smatrati da je to njena greška, čim ona sve čini za svog partnera a on ipak nije zadovoljan. Prelazit će i preko teških riječi i grubosti, i iako duboko nesretna zbog toga što joj se dešava, znat će to da zamaskira poluusiljenim osmijehom.

Riba nije tip koji se razvodi – ona zaista vjeruje da je ”Da” koje je izgovorila pred Bogom i narodom za sva vremena i da ljubav i brak nemaju reprizu. Taman potpuno na svoju štetu, u stanju je da istrpi sve samo da bi porodica bila na okupu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.