Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Ova dva horoskopska znaka vam nikada neće priznati šta osjećaju

31/10/2015

Nisu bezosjećajni, samo tako izgleda na prvi pogled.

Jarac

Hladan i nadmen, to je prvi utisak o osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku. Predstvaljaju drugima, kao neprobojive tvrđave koje ništa ne dotiče i ne pogađa, a kada procesuiraju stvari u svoja četiri zida, u stanju su da plaču i kukaju cijelu noć.

Pod uslovom da su sami u kući, razumije se. Taman kada srušite jedan bedem koji je podigao oko sebe, javlja se drugi i tako u nedogled. Taman kada ste spremni da dignete ruke, zagrebat ćete njihovu površinu i shvatit ćete da ipak imaju osjećanja i to duboka. Strah od povređivanja je taj koji ih sprečava da ih pokažu i zato ih zakopavaju duboko u sebe.

Prije će dati ruku nego da prvi kažu nekom da ga vole i da im je stalo do njega. Ipak, njihova fasada pada u vodu kada probijete njihove bedeme. Samo vam trebaju čelični živci i puno strpljenja.

[yuzo_related]

Lav

Ono što sa čim Lav ne može da se izbori je sujeta koja ih sprečava da se otvore i pokažu svoju ranjiivost drugoj osobi, pa makar je znali cijeli život. Nikada neće priznati nešto čega se stidi, uvijek ćete imati utisak kao da o njemu znate manje nego što on zna o vama. Lako će vas ostaviti na cjedilu i teško će prihvatiti svoju grešku.

“Izvini” je riječ koju neće lako, ako je i ikada prevali sa usana. Čak i da je na nekom nivou svjestan da je pogriješio to nikada neće priznati – sebi, a kamoli drugima. U njegovoj glavi, on je savršen. Radije ćete mu iščupati zub nego riječi kojima će iskazati osjećanja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.