Ova tri horoskopska znaka mogla bi imati slomljeno srce u 2018.

zena_prekid

U 2018. godini, ovi bi horoskopski znaci mogli doživjeti slomljeno srce jer im se planeti neće baš posložiti u njihovu korist… Ali, kao i uvijek – sve je stvar percepcije!

Kada se svemir okrene protiv tebe, zapravo te pokušava naučiti lekciju. A neke su lekcije jednostavno teže od drugih.

Prema tome, ako je tvoj znak na popisu, ne očajavaj – zvijezde ti ustvari pripremaju veliki osobni rast i napredak! Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu trebamo proći kako bi spoznali osjećaj za gubitak i naučili cijeniti ono što imamo.

U 2018. godini, ovi će se znakovi najvjerojatnije naći na ljubavnoj kušnji!

Blizanci

Za sve Blizance slijedi godina promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) odmaknuti od svojih loših navika traženja vlastitog odraza u partneru i konačno se suočiti sami sa sobom.

Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljube počnu mijenjati cijeli svoj život zbog druge osobe. Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi.

Blizanci će se napokon naučiti takmičiti sami sa sobom i naučiti neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali – imaj na umu da te tvoja srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi ove godine!

Škorpion

Dragi Škorpioni, vi najčešće slamate svoje vlastito srce, iako je puno lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u tvojem životu odviti početkom godine izazvat će ljutnju i sipat ćeš svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe.

Ako ne obuzdaš svoju destruktivnu energiju na vrijeme, mogla bi se dogoditi i veća šteta zbog koje ćeš na kraju ti najviše patiti. Čitaj: liječiti slomljeno srce!

Pozitivna strana tvoje destrukcije je nevjerovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni te puno toga nauče, a ako se postaviš pametno – okreni svaku promjenu u svoju korist i dočekaj proljeće sretnija!

Vaga

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju živjeti ravnotežu, život nije uvijek fer i rezovi su nužni!

Ovo je problem s kojim se nosite još od djetinjstva i realno, izvor je svih vaših frustracija. Ove ćete godine napokon definirati sve svoje emocije, reći jasno i glasno što mislite, riješiti se nepotrebnih izvora stresa i krenuti svježe iz početka.

Vrlo vjerovatno ćete po putu izgubiti neke ljude u svojem životu, jer ćete shvatiti kako “to nije to” i kako ste samo idealizirali harmoniju u svojoj glavi.

Drage Vage, vrijeme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije te da se ponekad trebate boriti za svoj vlastiti, unutarnji balans.