Život i zdravlje

Cvijeće ne pali

Ova tri horoskopska znaka mrze romantiku iz dna duše

04/08/2019

Vaš partner je romantičan, donosi vam cvijeće, organizuje večere, a vas te stvari prosto „ne rade“

Iako postoji mnogo ljudi koji su za to da se romantičnim gestama dokazuju partnerima, ima i onih koji preziru romantiku. Da li ste i vi među njima, zapisano je u zvijezdama.

Ova  tri horoskopska znaka mrze romantiku iz dna duše.

Vodolija

Ekstremno ste inteligentni, kreativni, neemocionalni i ne prihvatate romantiku tek tako olako. Niste neko ko priređuje romantična iznenađenja, nećete kleknuti i na koljenima zaprositi nekoga ili mu odneti bombonjeru i cvijeće za Dan zaljubljenih. Nisu sposobni čak ni da razumiju romantične geste.

Blizanci

Romantika je mnogo više od prostih riječi poput „Volim te“, a na tom testu Blizanci padaju kao kruške. Možda oni i imaju najromantičnije moguće namjere, ali ne znaju kako da ih ostvare. Na kraju se sve svede na to da urade nešto potpuno suprotno romantici.

Ovan

Vi ste strastveni znak, ali kada je riječ o romantici oni gube interes, piše YourTango. Poput Vodolija, vi želite da ostanete podalje od konvencionalnog. Žele oni da urade nešto značajno s vremena na vrijeme, ali je to daleko od romantike. Ako i urade nešto romantično to je samo ishitreni impuls i refleksna radnja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.