ne vole avanturu

Ova tri horoskopska znaka ne izlaze iz svoje “sigurne zone” i vole sve planirati

djevojka

Ova tri horoskopska znaka mrze izlazak iz svoje sigurne zone

Avanture i spontana putovanja za njih su prava noćna mora.

I dok su, naprimjer, Strijelci na tronu spontanosti i izlaska iz svoje sigurne zone, ovi znakovi zodijaka vole imati sve isplanirano i odraditi svaki zadatak po uputstvima i s prethodnom pripremom.

Ova tri horoskopska znaka mrze izlazak iz svoje sigurne zone.

Vodolija

Vodolije nikako ne vole spontane i besciljne radnje. Oni vole imati sve na papiru i tačno isplanirano kako bi osmislili rješenje za svaki potencijalni problem. Oni su veliki radnici i spontanost i nagle izlaske iz zone komfora smatraju djetinjim postupcima.

Jarac

Jarčevi preziru improvizacije i trenutke u kojima neko drugi preuzima inicijativu jer oni, prema svom mišljenju, uvijek imaju bolji plan. Izuzetno su disciplinirani i vole kada sve teče prema njihovom planu. Izlazak iz zone komfora takođe planiraju i postupno se prilagođavaju na njega jer mrze kada ih nešto šokira.

Djevica

Djevice su van sebe kada moraju raditi nešto ili se prilagoditi nečemu što nije u njihovom planeru. Poput Jarčeva, one mrze improvizacije i vole imati plan za baš sve. Uz to, Djevice su najveći perfekcionisti pa imaju potrebu pripremiti se za baš sve.