Život i zdravlje

Ova tri horoskopska znaka ne vole da budu solo

10/09/2018

Svaki horoskopski znak ima neke karakteristike koje ga odlikuju i čine posebnim. Neki uživaju u društvu i vole da nalaze nove prijatelje. Drugi su uvijek spremni da pomognu i rado su u čvrstoj, dugotrajnoj vezi.

Za neke horoskopske znakove je veza koja dobro funkcioniše najbitnija. Međutim, ako ovim horoskopskim znakovima pukne veza i moraju da budu sami, oni su najnesrećniji od svih.

Blizanci

Rođeni u znaku Blizanaca vrlo su društveni i rado sklapaju nove kontakte. S njima može da se razgovara o svemu, pa vole da razmenjuju iskustva. Međutim, bez redovnog kontakta ubrzo počnu da se osjećaju usamljeno. Tako im je i u solo-fazi. Osjećaju se napušteno, pa im užasno nedostaje neko da bude uvijek uz njih.

Vaga

Vaga je jedan od najdruštvenijih znakova i voli kontakt s ljudima oko sebe. Teži harmoniji i vrlo je brižna. Njeni društveni kvaliteti pomažu joj da brzo sklapa nova prijateljstva i veze. Ali, Vage se bez partnera i ljubavi osjećaju usamljeno i mogu da budu vrlo nesretne.

Vodolija

Vodolija obožava da bude okružena sa mnogo ljudi. Vrlo je društvena osoba i voli da putuje sa ekipom. Društvo je jako bitno za Vodoliju i bez redovnog kontakta i interakcije sa okruženjem počeće da se oseća usamljeno. Tako je i sa vezama. Kada ima emotivnog partnera, ovaj horoskopski znak je mnogo sretniji i pun je elana i radosti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.