Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ova tri horoskopska znaka su “superheroji” u borbi za pravdu

sdsadas

Ovim je znakovima zodijaka poštenje urođeno, a istraživanje provedeno na jednom američkom univerzitetu potvrdilo je da čak najviše osoba rođenih u tim znakovima postaju odvjetnici ili suci

Njih nepravda boli više od bilo čega drugog.

Ovim je znakovima zodijaka poštenje urođeno, a istraživanje provedeno na jednom američkom univerzitetu potvrdilo je da čak najviše osoba rođenih u tim znakovima postaju odvjetnici ili suci.

Kako piše Your Tango, ova tri horoskopska znaka najveći su borci za pravdu.

Lav

Lavovi su vrlo otvorene i iskrene osobe. Oni ne vole muljanja i izvlačenja što potvrđuje njihov direktan nastup. Lavovi su često vođe nekih timova, a kvalitete koje najviše cijene kod svojih podređenih su iskrenost, otvorenost i odanost. Kada uoče da je neko nepravedno tretiran, Lavovi se svim snagama trude pobiti nepravdu što im uglavnom i uspijeva.

Djevica

Osobe rođene u znaku Djevice su ljubitelji reda i pravila. Mrze nepravdu, kršenje zakona ili bilo kakvih pravila te se aktivno zalažu za pravdu na kojem god području bile stručne. Djevice su, poput Lavova, vrlo otvorene i poštene, a to očekuju i zauzvrat.

Jarac

Jarčevi su sjajni advokati. Oni imaju nevjerovatno mnogo strpljenja i uvijek su ustrajni u svojim naumima, odnosno ostvarivanju pravde. Čak i kada drugi smatraju da za neku situaciju nema nade, Jarčevi uspiju pronaći “svjetlo na kraju tunela” i riješiti je. Njihova upornost je ono što ih čini sjajnim i kvalitetnim borcima za pravdu.