horoskop

Ovaj znak je idealan za brak i vezu: Kada zavole sve će učiniti za tu osobu

ljubav

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu rade dobro promišljajući. Nisu brzopleti i prije nego što povuku potez sve okolnosti analiziraju

Uvijek je pouzdan, stabilan i dobro promišlja, nosi se odlično sa svakom situacijom, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem.

Riječ je o Biku. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu rade dobro promišljajući. Nisu brzopleti i prije nego što povuku potez sve okolnosti analiziraju.

Bikovi imaju odlično pamćenje, ali nisu zlopamtila, vodiće račun kako se ophode prema vama ukoliko ih nasamarite.

Ipak, kada se jednom vežu za vas i zavole vas, nema stvari koje ne bi učinili za vas. Za Bika je uspješan odnos ostvaren tek kada stekne potpuno povjerenje u vas i kada mu dokažete da stojite iza svojih riječi.
On nikada ne igra igrice i stalo mu je do tuđih osjećaja pa od njega možete očekivati potpuno iskreno mišljenje. Kada utvrdi da može da vam vjeruje, Bik će vam se drage volje povjeriti, a vaše će tajne čuvati, ako je potrebno, i zauvijek.

Bikovi uvijek ispunjavaju svoja obećanja i sve svoje zadatke, a odnose s bližnjima smatraju jako važnim pa će isto to očekivati i od vas.