Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ove poze u seksu izbjegavajte jer žene ih ne vole

lazi_o_seksu

Postoje poze u seksu u kojima žene beskrajno uživaju, ali ima i onih koje im nisu baš drage i u kojima teže doživljavaju orgazam. Evo o kojim pozama je riječ.

NA NOGAMA Ovakva poza prolazi samo kod parova iste visine, za sve ostale je poprilično neudobna i zato je žene baš i ne vole. U ovakvoj pozi teško se opustiti i žene su u ovakvim pozama moraju pridržavati za nešto kako bi održale ravnotežu i teško im je doživjeti orgazam i zato je ova poza na popisu nepoželjnih kod većine žena.

POD TUŠEM Ovakve seksi scene najčešće viđamo u filmovima, a ova poza je zapravo gotovo identična kao prethodna i žene je jednako ne vole. Na tv i kino ekranima ova poza možda izgleda privlačno, ali u stvarnosti nije baš tako zabavna jer u kadi je klisko i lako se možete ozlijediti u ovakvoj seks poziciji koja zahtjeva posebne vještine i preciznost.

OBRNUTA KAUBOJKA Žene najčešće imaju orgazam u poziciji da su gore dok muškarac leži na leđima. I dok je za muškarce poza “obrnute kaubojke”, itekako primamljiva, žene je izbjegavaju jer u ovoj pozi nemaju dovoljno stimulacije klitorisa i teško postižu orgazam.

MISIONARSKI POLOŽAJ Najčešća poza u seksu koja je većini žena već dosadila, kažu kako ni u ovoj poziciji nemaju dovoljnu stimulaciju klitorisa.

SEKS NA PODU Poput seksa pod tušem i ovo često viđamo u filmovima i iako djeluje kako parovi na filmskom platnu uživaju u tome, žene za ovu pozu kažu kako je veoma neudobna i zato je i ne vole, pogotovo kad su one na leđima na tvrdoj podlozi.

SEKS NA STEPENICAMA Još jedno od mjesta gdje se žene ne žele seksati zbog neudobnosti, ali i velike opasnosti od ozljeda.