Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Britanska seks kolumnistica

Ove stvari o seksu žene muškarcima nikad neće priznati

Tracey Cox odlučila je muškarcima otkriti ono što njihove partnerice nikad ne bi otkrile

Gotovo da ne postoji osoba koja u vezi nije lagala kako ne bi povrijedila partnerove osjećaje, a upravo to je razlog zašto brojne žene muškarcima neće iskreno priznati što misle o njihovom seksualnom životu.

Britanska seks kolumnistica Tracey Cox odlučila je muškarcima otkriti ono što njihove partnerice nikad ne bi otkrile:

1. Koliko masturbiraju

Studija provedena na 3000 muškaraca i žena starih između 18 i 22 godine te objavljena u Journal of Sex Research pokazala je da masturbira 85,5 posto žena te 98,9 posto muškaraca.

“Razlog zašto žene to ne priznaju jest zato što ponekad više žele masturbirati nego spavati s vama. To ne znači da im se ne sviđate, ali možda znači da morate poraditi na tehnici ili vam žene trebaju iskrenije reći što je potrebno da dođu do vrhunca”, tvrdi Tracey.

2. Da imaju sulude seksualne snove koji ne uključuju vas

“Taj ‘čudni san’ koji vam je partnerica spomenula zapravo je bio jako ugodan, a uključivao je seks s vašim najboljim prijateljem, drugom ženom, više ljudi ili nešto jednako neobično. Vi to ne morate znati. Isto tako ona ne mora znati da ste vi sanjali divlji seks s njenom sestrom”, navodi Tracey.

3. O čemu maštaju

Ženske maštarije nemaju nikakve veze sa stereotipima o romantičnim šetnjama po plaži s rukom u ruci. Ženske fantazije jednako su prljave kao i muške.

4. Da su prevarile bivše partnere

“Niko ne želi biti preljubnik, pogotovo ne žene. One bi trebale biti posvećenije monogamiji i manje zainteresirane za seks. Stvarnost je potpuno drugačija, žao mi je, dečki. Jedna studija pokazala je da je 50 posto žena prevarilo partnera”, ističe Tracey.

5. Koliko mrze mjesečnicu

Postoje muškarci koji imaju dojam da žene vole svoje mjesečnice jer su one “ženska stvar”. To ne može biti dalje od istine.

“Mislite da nam je drago što se osjećamo loše, iziritirano, ćudljivo i razdražljivo sedam dana svakog mjeseca? Ili što se bojimo da ćemo na hlačama imati golemu mrlju kad se ustanemo u javnom prijevozu? A da ne govorimo o grčevima. Muškarci su prošli bolje kad je riječ o mjesečnicama, porođajima i orgazmima”, naglašava Tracey.

6. Koliko su puta imale seks za jednu noć

Danas je situacija drugačija nego nekada, no žene se i dalje osuđuje ako su imale avanture za jednu noć. Broj partnera za jednu noć modificira se ovisno o vašoj konzervativnosti i tome misle li žena da veza ima budućnost.

7. Kako im je bilo s bivšim dečkom

“Jasno nam je zašto ste znatiželjni, no da vam kažemo, to bi bilo poput videa koji se vrti u krug u vašoj glavi i zato je bolje da ne znate. Isto vrijedi i u obrnutom smjeru”, ističe Tracey.

8. Je li vaš penis premalen

Ako je malen, vjerovatno ste tog već svjesni, ne treba vam njeno mišljenje. Osim toga, važnija je tehnika, tvrdi Tracey.

9. Koliko dugo bi seks trebao trajati

“Kako su muškarci došli na ideju da žene žele višesatni seks? I mi volimo brzi seks, ne uvijek, ali gotovo kao i vi”, poručuje.

10. Da su potajice dodale lubrikant

“Nedavno sam dobila e-mail žene čiji je dečko poludio kad je čuo da je dodavala lubrikant prije seksa. Ona bi otišla na WC prije odnosa, nanijela lubrikant i potom uživala u seksu. On ju je nakon što je doznao optužio da ga je varala i lagala mu da uživa u seksu, a nije uživala”, ispričala je Tracey pa dodala: “Dodavanje lubrikanta je potrebno. Dodavanjem lubrikanta osjećaj postaje bolji. Prestanite biti čudaci oko toga.”

11. Da bi voljele da vam se svidi seks s vibratorom

“Vibracije su najučinkovitiji način stimuliranja klitorisa. Ponekad kad popustimo pravi trenutak ili se nešto dogodi, jedini način da postignemo orgazam je naš već provjereni vibrator. To ne znači da ste loš ljubavnik”, ističe.

12. Koliko im treba do orgazma

U filmovima su potrebne dvije do tri minute. Ako žena glumi, trebat će joj pet minuta. Za pravi orgazam potrebno je između deset i 20 minuta neprestane stimulacije. Ne postoji zadano vrijeme, puno toga ovisi o trenutku.

13. Da nisu doživjele orgazam

Ako pripazite na ranije tačke, ovo se neće događati

14. Koliko je zastrašujuće biti žena

“Strahujemo kad hodamo gradom noću, jedine smo žene u autobusu ili kad odemo na spoj i ne znamo gdje je granica… Tako izgleda život žene. Čak se i u vezi teško potpuno opustiti, s obzirom na to da gole fotke mogu završiti svugdje. Svaka žena koja je odvela muškarca u svoj stan bojala se hoće li je on silovati ili ubiti. Žao mi je što ovime završavam, no to je nažalost istina. I svi muškarci to trebaju znati”, zaključila je.