Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

savjeti stručnjaka

Ove stvari žene najviše vole, a rijetko koja to prizna

zene najvise vole
FOTO: Screenshot / youtube.com/@KamaTV1

Kada je žena uzbuđena, ona je samouvjerena i zadovoljna svojim izgledom, a samopouzdanje je atraktivna za sve muškarce, zar ne?

Da li želite da zagrijete svoju devojku?

Grickanje

Počnite od vrha – lagano je ljubite i grickajte po vratu i ušima, ali se ne zadržavajte previše.

Sporo svlačenje

Kada je žena uzbuđena, ona je samouvjerena i zadovoljna svojim izgledom, a samopouzdanje je atraktivna za sve muškarce, zar ne? Laganim skidanjem garderobe, poveća se faktor ushićena i uzbuđenja.

Igranje

Muškarci vole da se igraju s grudima, ali ne samo rukama već i jezikom i zubima. Ali su veoma osjetljive, pa nemojte da budete previše grubi, osim ukoliko vam to same ne traže.

Predigra, predigra

Za mnoge žene, predigra je možda i najbitniji dio. Zato im pružite dovoljnu dugu predigru, kako bi se opustile i dostigle potrebno raspoloženje za nastavak igre.

Da vide…

Znamo da većina muškaraca može da se uzbudi i doživi uzbuđenje sjedeći na kauču i ne radeći ništa, ali saznanje da su one izazvale to trenutno uzbuđenje je jedno od najuzbudljivijih i naprivlačnijih stvari, koje žene iskuse.

Ulazak

Potpuno lično osjećanje, blizina i pripijenost vaših tijela. Nema boljeg osjećaja od ovog – to će vam reći većina žena.

Šaputanje

Glasni razgovor može da bude zabavan, ali strastvena šaputanja na uho je nešto što žene može potpuno da izludi. Samo nemojte da kažete nešto što će joj uništiti raspoloženje, poput: „Stvarno ličiš na svoju majku sada.“

Na brzaka

Da, žene vole predigru, ali to ne znači da ponekad ne vole brzo i žestoko.

Vrhunac

Dostizanje vrhunca je najbolja stvar, u tome se slažu i muškarci i djevojke. Kada se dogodi, prilično je eksplozivno za sve, a pogotovo za žene. Na kratko se potpuno izgubite.