Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Savjeti stručnjaka

Ove tri riječi poboljšat će vaš seksualni život

To što ste s partnerom 10 ili 20 godina ne znači da ste se do kraja spolno upoznali

Iako je nakon dugih godina veze teško zadržati strast u krevetu, katkad je dovoljno samo isprobati nove stvari poput položaja u seksu ili igračke koja će vaš seksualni život ponovno učiniti zanimljivim, prenosi Daily Star.

Prema riječima spisateljice koja se bavi temama seksualnosti, Nadije Bokody, uz pomoć samo tri riječi upućene vašem partneru možete ponovno pokrenuti vaš ljubavni život. “Šta vas uzbuđuje?” njezina je čarobna formula od tri riječi.

Na jednoj je je stranici iskreno pitala čitatelje što ih sprječava da sa svojim partnerom razgovaraju o seksu.

“Ovo pitanje postaje relevantno kada shvatite direktnu vezu između komunikacije i seksualnog zadovljstva. Ovo stvarno ne bi trebalo nikoga posebno iznenaditi, posebno jer verbalno komuniciramo u svim ostalim aspektima našeg života, a u sobi mislimo da će iskre letjeti odsustvom dijaloga. Dijelom je to zbog toga što fizičku strast smatramo instinktivnom, a ne naučenom”, rekla je Nadia, prenosi Index.hr.

“To što ste s partnerom 10 ili 20 godina ne znači da ste se do kraja spolno upoznali. Pričala sam s ženama koje su desetljećima u braku i priznale su da nikada nisu rekle svojim muževima što ih uzbuđuje i koje su im fantazije.”

“Suprotno uvriježenom mišljenju, sjajan seks nikako nije instiktivan, on je rezultat iskrene komunikacije i posvećenosti partneru. To je sjajna vijest, u stvari, jer znači da nikad nije kasno da ponovno pokrenete strast u vašem krevetu dok god ste spremni razgovarati”, zaključila je Nadia.