Ocijenite pogledom

Ove tri stvari koje otkrivaju kakav je muškarac u krevetu

Ne bi li bilo savršeno kada biste mogli da saznate kakav je koji muškarac u krevetu samo ga gledajući?

Način na koji govori, jede ili vas dodiruje, sve su to različite metode koje mogu da vam otkriju hoće li muškarac moći da vas zadovolji u krevetu. Ne bi li bilo savršeno kada biste mogli da saznate kakav je koji muškarac u krevetu samo ga gledajući?

E, pa i možete ako tome posvetite malo vremena i proučite njegove svakodnevne karakteristike.

Kako jede

Da li vaš muškarac jede hranu toliko brzo kao da sutra ne postoji ili sporo? Ako hranu trpa u sebe što je brže moguće. Ako brzo i pomalo šljampavo jede, traži brzo zadovoljstvo, a takav je i u krevetu. Na brzinu riješi stvar. Ako je gastronom, ako uživa u hrani i ostavi najbolji komadićak za zadnji zalogaj, znači da traži odgođeno i dugo zadovoljstvo.

Takav muškarac će imati bolju tehniku u krevetu i biti mnogo senzualniji pod pokrivačem. Kada je neko veoma izbirljiv s hranom, to u pravilu znači da neće voljeti mnogo da eksperimentiše u seksu.

Kako govori

Često po visini i boji glasa odlučujemo da li nam je neko seksi ili nije. Što je muški glas dublji, to se on čini snažnijim i moćnijim ženama. Ritam govora je važan u određivanju je li neko seksi ili nije. Brz način govora otprilike djeluje kao osoba koja nekoordinisano hoda. Za takve muškarce naprosto ne možete zamisliti da bi mogli biti dobri u krevetu, gdje su koordinacija i ritam bitni.

A ako je riječ o osobi koja zamuckuje i zbunjuje se dok govori, to je znak muškarca koji ima problema s preuranjenom ejakulacijom.

Kako dodiruje

Svi parovi prolaze kroz fazu prvih dodira na početnim sastancima. Kako biste ga razotkrili obratite pažnju na to kako vas dodiruje. Postoji mnogo signala na koje morate da obratite pažnju kada se prvi put upoznajete i provodite vrijeme s osobom koja vam se sviđa. Pokušajte lagano da ga dodirnete po ruci ili koljenu i pričekajte da on i vama uzvrati istom ili sličnom mjerom.

Ako muškarac krene prebrzo i prečesto da vas dodiruje, to je loš znak. Ovo često znači da je pomalo sebičan, da voli da vodi glavnu riječ i da neće uvažiti vaše želje u krevetu.